Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elég e ennyi alvás ahhoz,...

Elég e ennyi alvás ahhoz, hogy kipihenje magát?

Figyelt kérdés
5,5 hónapos kisfiam napközben csak fél órákat alszik, a maximum az 1-1,5 h, de nagyon ritkán. mostanában éjjel sincs alvás, jönnek a fogai. Aggódom, hogy nem alszik eleget, sokszor tűnik fáradtnak. Tudok tenni valamit??
2009. máj. 4. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Várni:-)

Az aktív babák keveset alszanak napközben, lányom is max fél órát alszik, de van, hogy csak 20 percet. Ezt napjában 2X. Most 11 hós lesz, kezd áttérni az egyszeri alvásra, de van, hogy így is csak 1 órát alszik.

Éjjel meg 10-et.

Minden babának más az igénye.

Ha látod, hogy fáradt, próbálj kicsit pihenni vele. Nem baj ha nem alszik, de ha bólint 10-15 percet, az is segít neki felüdülni.

2009. máj. 4. 15:22
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, iszonyat aktív baba, sosincs megállás, mindig csinál valamit, keze-lába jár, ilyenek...:) csak aggódok, nehogy "kimerüljön"
2009. máj. 4. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát én ezzel annyiban nem értek egyet, hogy oké, hogy nappal nem alszik, de ha éjjel is többször fentvan, biztos hogy fáradt szegény! Estére a fogára nem próbáltál homeós chamomilla vulgaris15 ch-t adni? Nekünk bevált., ha fáj a foga, inye, adok reggel és este vagy késő délután, azóta nincsenek alvás gondjai.
2009. máj. 4. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:
próbáltam, de nem tapasztaltam nagy változást... adjam neki attól?? úgy sajnálom, mert néha olyan fáradt, hogy csak sír, sír, sír...
2009. máj. 4. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: hány napig adtad? Én negyedik nap vettem észre javulást. Azt bizti tudod, hogy előtte fél órával enni, inni nem szabad, mert a nyálkahártyáról szivódik fel a szer! Napi négyszer adnám a helyedben nagyon kevés vizben oldva, igy szoktam oldani: kávéskanalat teszek az asztalra, bele babaviz, hogy ne follyon ki, bele az öt golyó, kb 20 perc és feloldódik, fogpiszkálóval óvatosan felkeverem a kanálban, és fekve, hogy biztos ne köpje ki beadom. Ha nagyon fájt a foga napi négyszer adtam!
2009. máj. 4. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, nem voltam valami kitartó, csak párszor kapta. akkor megpróbálom így, ahogy leírtad!! igen, az adagolást tudom, még egyszer köszönöm, remélem, sikerrel járunk!!
2009. máj. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!