Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy pötty nem lehet ételallerg...

Egy pötty nem lehet ételallergia, ugye?

Figyelt kérdés

7,5hós a lányom, ma délben kapott először "kecskeméti, paradicsom+krumpli+hal" bébiételt - tehát halat először életében.

Most az előbb vettem észre egy pici piros pattanásszerűt az egyik arcán, de sehol máshol nincs rajta.

Az allergiánál sok pötty van? Arcon, vagy mellkason vagy hol?

2009. máj. 4. 15:07
 1/4 A kérdező kommentje:
ez a bébiétel 5 hós kortól adható a címke szerint.
2009. máj. 4. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a kajától jött ki rajta. Bár nekünk még nem jött ki allergiánk, de szerintem is attól sok piros folt, pötty lenne.
2009. máj. 4. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, azért figyelgesd tovább (első voltam).
2009. máj. 4. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:

nálun mindenki allergiás. a fiamnál eddig kétfajta volt, egész testet beborító apró tűszúrásnyi pontok, ill. testet beborító, ökölnyi nagyságú, kidudorodó vörös foltok. a lányom tejallargiája 6 hónaposan jött ki. az volt a furcsa, h mindig volt az arcán 1-1 szúnyogcsípés szerű pötty. eleinte nyugtáztuk azzal, h nyár van, szúnyog van. na igen, de tél közeledtével egyre több helyen jelentek meg a pöttyök. az arcán 5-6 pötty váltakozó helyeken volt mindig, de kézen és lábon is volt már.mellkason csak a fiamnál vannak. sokszor fájt a hasa, rosszabbodott az étvágya.

ez nem azt jelenti, h nálatok allergia van, de nem árt figyelni és pár hónap múlva újra kipróbálni a halat.

2009. máj. 4. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!