Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Napközben hány fok...

Anyukák! Napközben hány fok van nálatok a lakásban, és miben van babátok?

Figyelt kérdés

Sok kérdés volt itt,és néha elbizonytalanodom,hogy én öltöztetem gengyén a babám,vagy mások adnak rá sok ruhát.

11 hónapos a nap javarészét a lakásban való járkálás tölti ki:):) ami rajta szokott lenni r.ujjú body+vékony pulcsi melegítő/vagy harinya és zokin+mamusz. Vagy h.ujjú body+póló,alul harisny/nadrág,zokni mamusz. kb. 23 fok van

2011. okt. 25. 11:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

kevés a 20-21? fűtök én jobban, ha kifizeted a számlát....

a fiam 18 hónapos, nadrág, mamusz, body, pulcsi, és ha fázna egy mellény. teszem hozzá, sosem volt náthás, vagy ilyesmi. persze fürcsire befűtök.

2011. okt. 25. 13:58
 22/24 anonim ***** válasza:
3 hónapos a fiam, 23 fok van nálunk. Rövid ujjú body, pulcsi, nadrág, zokni. Éjjelre hosszú ujjú body + rugi v. pizsi
2011. okt. 25. 14:53
 23/24 anonim ***** válasza:
ugyanígy öltöztetem, 21 fok van nálunk, én pólóban és melegítőnadrágban vagyok és nem fázom, valószínűleg ő sem. Egyébként attól is függ, hogy mihez szokott hozzá.
2011. okt. 25. 16:12
 24/24 anonim ***** válasza:
23-24 fok van a nappaliban, ilyenkor hosszú body, plüss rugi, harisnya, zokni. A szobában 21fok, oda még ráadok egy kapucnis kardigánt, de ott nemigen szoktunk lenni. Éjszakára 23fok körül van benn, ilyenkor hosszú rugi+takaró. Aki 18fokban altatja babáját az nem fél, hogy megfázik? 21fok alatt még én is fázok, éjszaka is, akár jó hűvösben aludni, akár nem.(6hós baba anyukája)
2011. okt. 25. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!