Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet zöldes nyálkás a...

Mitől lehet zöldes nyálkás a széklete?

Figyelt kérdés
6 hetes a babám és nehezen tud kakilni. Múlt héten volt hogy 4 napig nem volt neki adtunk neki kúpot nem volt ideje hatni mert attól hogy be nyomtam neki tudott kakilni. Most 2. napra magától sikerült evés közbe viszont ilyen zöldes nyákos büdös volt neki. Meg volt fázva picit és kamilla teát is adtam neki ma. Tegnap nem kapott. Tápszeres.
2009. máj. 4. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Az én babám a Milupa Milumil HA start tápszert ette a kezdetektől, ettől nekünk is zöld és büdi volt a kaki. Ha nem mindig nyálkás akkor semmi gond, de ha több napig ilyen marad, sztem mutasd meg a dokinak. Vigyél le egy kakis pelust a gyerekorvoshoz.

Ti milyen tápszert esztek?

2009. máj. 4. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
A HA-s tápszertöl zöld a széklet,nyálkás talán nem emészt rendesen.Mi Beba AR/HA fogyasztunk.Szerintem a dokinak szolj mert a nyálkás széklet nem természetes.Jó a kamilla.Espumisant adunk ha fáj a pocija,ami valoszinű neki is fog fájni.Édeskömény Hipp tea.
2009. máj. 4. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Mis HA tapszeresek vagyunk es zold amiota ezt eszi csak. Nem nyalkas, de zold es irto budi..:) viszont mi adunk neki Infacolt is hasfajasra, attol is lehet zold azt mondjak.
2009. máj. 4. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Humana HA tápit eszik.
2009. máj. 4. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!