Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt meg rajtam kivul...

Vannak itt meg rajtam kivul itt akik 1-2 hete szultek?

Figyelt kérdés

Gondoltam ha van vkinek kedve cserelhetnenk tapasztalatot v ilyesmi:)! Vagy ha esetleg tud vki vmi jo forumot azt is megkoszonom ha belinkeli:)!

En amugy 24 vagyok, 1 hete szuletett meg a kisfiam Aki most itt alszik rajtam:-x es kulfoldon elunk!

Amugy szep napot es jo babazast mindenkinek!

X

2009. máj. 4. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én 24-én szültem meg a kislányomat:) Tündéri baba, csak sajna nagyon hasfájós...már most:-(
2009. máj. 4. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia,

En 28-an :) ! Nekem is ugy NEz(ett) ki h hasfajos de olben megnyugszik, es mi vettunk Neki egy infacol nevu cseppet, azt kell adni Neki minden szopi elott, es en ugy Latom h mukodik :)csak nem tudom Otthon van-e?! Bar anyukam az edeskomeny teara eskuszik 2 szopi kozott !!!

Remelem tudtam vmit segiteni, es elerhetove teszem az emailom, ha van kedved es idod :)

Amugy jo babazast, meg hosszu atalvos ejszakat neked!

Mar tudom mennyit jelent! :)

X

2009. máj. 4. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 10én szültem, és nekem is hasfájós a babám. Kapni itthon az infacolt, ő is azt kapja. Ne szoktasd rá hogy rajtad alszik, én is ebbe a hibába estem. Most meg kínlódok, mert már annyira fáj a hátam hogy leírhatatlan. Hja mert ő ráadásul csak úgy alszik ha ráadásul még rázogatom, sétálgatok is vele. Most próbálom leszoktatni róla, de elég nehéz. Nem gondoltam hogy egy 3 hetes babát is el lehet kényeztetni, de a védőnő leszúrt amikor látta, hogy folyton ringatom hogy elaludjon.
2009. máj. 4. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen .... Koszi :( mar kezdem en is erezni h nem jo otlet, most mar probalok trukkozni, meglatjuk mi lesz! Csak addig tartom kezbe mig picit megnyugszik aztan visssza az agyba v a szekebe! En ugy erzem h o inkabb egyedul nem szeret lenni a szobaba, mert ha korulotte vagyunk akkor alszik szepen.csak meg olyan pici meg ugy erzem nekem is ido kell mire kiismerem, de probalom nem elkapatni! Bar most latom csak igazan milyen nehez jo anyanak lenni .....minden elismeresem az osszes anyukanak!
2009. máj. 4. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!