Most kapott először brokkolit és mindent megette! Nem baj ha nem csak kóstoltattam vele?
Figyelt kérdés
7,5 hós és 5hós kora óta hozzátáplálunk!Már elég sok mindent evett a korának megfelelően csak brokkolit nem!És ma adtam neki és annyira ízlett neki h mind megette!\' egész brokkolinak kb a felét meg krumpli és husi!Lehet baj belőle h nem csak kóstoltattam?Mert elég finnyás a kislányom,és úgy öültem h ezt élvezettel ette,h neki adtam mindent!Most izgulok!Rosszat tettem?2009. máj. 4. 12:14
1/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem tettél rosszat:)!
Az én kisfiam 5,5 hónapos és ő is brokkolit kapott
krumplival szombaton és vasárnap is.
Neki is nagyon ízlett!
Én semmit nem kóstoltattam ,annyit adtam,amennyit ő igényelt mindenből.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ok,köszi a választ!
Annyira élveztem h végre ízlett neki vmi igazán!csak úgy falta......ezért gondoltam h akkor miért állítanám meg benne!
2009. máj. 4. 12:27
3/5 anonim válasza:
Hello! én is 5 honaposan kezdtem a hozzàtàplàlàst, kezdésnek bevàgott egy teljes uveg !! fozeléket. Az égvilàgon semmi baja nem lett :)
Vagyis de: azota is àllandoan csak zabàlna, zabàlna, zabàlna :D Most, egy évesen ott tartunk, hogy van, hogy két uveg bébidesszertet bevàg uzsonnàra :S
4/5 A kérdező kommentje:
Kis falánk!Nálunk ia az van h ami ízlik neki abból rengeteget tudna enni és eszik is!Csak kevés az ilyen!:)
2009. máj. 4. 12:40
5/5 anonim válasza:
Dettó :) Csak nálunk ma a cukkini ment először :) De megette répával az egészet, nem volt nagy adag, kb. 20-30 gramm, de nem pár kanál, szerintem nem baj,ha ízlik neki, miért ne? Úgyisi figyeled, hogy nem jönnek-e ki rajta pöttyök vagy bármi, jó étvágyat a babádnak, amúgy inkább egyen, mint ne! :) 7 hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!