Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most kapott először brokkolit...

Most kapott először brokkolit és mindent megette! Nem baj ha nem csak kóstoltattam vele?

Figyelt kérdés
7,5 hós és 5hós kora óta hozzátáplálunk!Már elég sok mindent evett a korának megfelelően csak brokkolit nem!És ma adtam neki és annyira ízlett neki h mind megette!\' egész brokkolinak kb a felét meg krumpli és husi!Lehet baj belőle h nem csak kóstoltattam?Mert elég finnyás a kislányom,és úgy öültem h ezt élvezettel ette,h neki adtam mindent!Most izgulok!Rosszat tettem?
2009. máj. 4. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nem tettél rosszat:)!

Az én kisfiam 5,5 hónapos és ő is brokkolit kapott

krumplival szombaton és vasárnap is.

Neki is nagyon ízlett!

Én semmit nem kóstoltattam ,annyit adtam,amennyit ő igényelt mindenből.

2009. máj. 4. 12:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Akkor ok,köszi a választ!

Annyira élveztem h végre ízlett neki vmi igazán!csak úgy falta......ezért gondoltam h akkor miért állítanám meg benne!

2009. máj. 4. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hello! én is 5 honaposan kezdtem a hozzàtàplàlàst, kezdésnek bevàgott egy teljes uveg !! fozeléket. Az égvilàgon semmi baja nem lett :)

Vagyis de: azota is àllandoan csak zabàlna, zabàlna, zabàlna :D Most, egy évesen ott tartunk, hogy van, hogy két uveg bébidesszertet bevàg uzsonnàra :S

2009. máj. 4. 12:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Kis falánk!Nálunk ia az van h ami ízlik neki abból rengeteget tudna enni és eszik is!Csak kevés az ilyen!:)
2009. máj. 4. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Dettó :) Csak nálunk ma a cukkini ment először :) De megette répával az egészet, nem volt nagy adag, kb. 20-30 gramm, de nem pár kanál, szerintem nem baj,ha ízlik neki, miért ne? Úgyisi figyeled, hogy nem jönnek-e ki rajta pöttyök vagy bármi, jó étvágyat a babádnak, amúgy inkább egyen, mint ne! :) 7 hós baba anyuja
2009. máj. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!