Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes a babám, és hasfájós?

2 hetes a babám, és hasfájós?

Figyelt kérdés
Hiába büfiztetem meg, olyan, mintha nem tudná rendesen kibüfizni a lenyelt levegőt. Bőgve nézem végig, ahogy szenved és ordít. Nehezen alszik el, és ha el is alszik, nagyon nyugtalanul, látni, ahogy kinlódik a hasa miatt alvás közben is. Visítva ébred, és tekereg, ilyenkor is szabadul fel böfi, és rengeteget pukizik. Mit csináljak? Mit tanácsoltok, mit tegyek? Van valami szer amit ilyen pici babának lehet adni?
2009. máj. 4. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Infacol azt bármikor lehet adni.Van még a Gripe Water hascsikarás elleni víz,nekünk az ugy hatott ha szopi után adtam neki és hatalmasakat büfizett.Olyan mint a felnőtteknek a szódabikarbónás víz megbüfögtet.
2009. máj. 4. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk az Infacol vált be, de azt rendszeresen kell adni, és kb. két nap után hat igazán.

De legalább hat!

Recept nélkül kapható, és ilyen pici babának is lehet adni.

Próbáld ki, hátha beválik.

Egyébként az én babám a mai napig nem tud normálisan büfizni, pedig lassan három hónapos... :-(

Infacol.

Később (egy hósan) kipróbálhatod a Gripe Watert, de az Infacol kifejezetten a büfi elmaradására lett kitalálva.

Próbáld ki!

2009. máj. 4. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem két gyerekem van (7 éves és 7 hónapos) Mindkettővel rettentően megszenvedtük a hasfájást. Tapasztalatból mondom, hogy ha lehozod neki a csillagos eget, az sem használ szegénynek ha ilyen típus. Második gyerekemet már nem tömtem mindenféle csodaszerrel, mert az mellett is ordított. Nekem bevált a hason alvás és az alkaromra fektettem őket, mert így alul és felül is kijött nekik a felesleges levegő. 4 hós korukra végleg elmúlik. Próbáld meg a homeopátiát, még az a legjobb!
2009. máj. 4. 11:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, máris megveszem.
2009. máj. 4. 11:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak is 2 hetesen kezdődött és én is sokat sírtam vele, annyira sajnáltam. Az Infacolt adtuk neki egy darabig, de nem sokat használt, szerintem ez babafüggő. A Gripe Water-t viszont csak 1 hónapos kor után adhatod, bár nekünk sajnos az sem használt :-( Ami kicsit javított a helyzeten, az a homeopátiás bogyó volt. Hasfájásra létezik többféle. Én elmondtam a gyerekorvosunknak, hogy mit csinál ( kajcsi után összegörnyed, majd kifeszíti magát, szinte sikítva sír..) így ajánlotta a Dioscorea Villosat. Én ezt adtam a babámnak, és tényleg enyhített a fájdalmán, sokkal kevesebbet sírt. Plusz sokat tornáztattam a lábát és vettem neki egy mikróban melegíthető macit, ami levendula illatú és azt tettem a pocakjára, az is nagyon jót tett.
2009. máj. 4. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!