Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki kezdte mar el kostolgat...

Valaki kezdte mar el kostolgatni almat meg ilyesmit 3 es fel honaposan?

Figyelt kérdés
Csak megismertetnem vele az izeket.Amugy tapszeres
2009. máj. 4. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:

3 hónaposan almát

kérdezd meg az orvost

2009. máj. 4. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
4-5 hónapot meg kéne várni legalább,mégha tápszeres is. amúgy ilyen korán tényleg ne kezd el az orvos nélkül
2009. máj. 4. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
igen én adtam almát és még akkor ö se töltöte be a négy honapot most 6 honapos lesz és nem válogatos minden fözeléket és gyümit megeszik lehet hogy nem azért mert hamar keztem a hozzá táplálást de valami köze bisztos van hozzá mivel olvasom itt hogy vannak olyan gyerekek akik igen válogatosak
2009. máj. 4. 09:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Almalevet vagy almat reszelve?
2009. máj. 4. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
2009. máj. 4. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
elöször egykis almalével vagy háromszor kapot hogy izlelgesse aztán már adta reszelve is persze ez nem egy nap alatt hanem fokozatosan és még annyit hogy az alma levét kanálal adtam
2009. máj. 4. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Még korai-mivel nincs indok rá.Még várj vele,nehogy gond legyen.Etetheted még jó pár hónapig.Ha orvos nem javasolja,akkor ne.
2009. máj. 4. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:

sya

az Én kislányom 3,5 hónapos. Egy hete kezdtem adni neki az alma levét, már reszueléket is kap.

IMÁDJA!

Orvos javasolta, az mondta baja nem lesz töle.

2009. máj. 4. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!