Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha kicsit erősebben nyomom a...

Ha kicsit erősebben nyomom a cicire a baba fejét, akkor megnyomhatom az agyát? Hátul is még elég lágy a koponyája. 3 hetes a baba.

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 15:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor ha a jobb oldalamon fekszem, akkor a jobb mellem adjam neki? Majd cseréljek (nem elég neki az egy ciciben lévő tej)?
2011. okt. 23. 16:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem valószínű, hogy kárt okoztál, de azért figyelj oda, mert az ilyen piciknek még hátul is van kutacsuk. A gyerekorvos szerint ezek a kutacsok nem annyira sérülékenyek, mint azt sokan hiszik, de vigyázni kell azért.
2011. okt. 23. 16:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Remélem nem történt vele semmi. Már itt bőgök, hogy értelmi fogyatékossá tettem a gyerekem.:( Inkább hagynám a fenébe az egész szoptatást.
2011. okt. 23. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen. Fekszel az oldaladon, a karodat tedd fel. Amig megtalálja, fölé is hajolhatsz, egy kicsit kényelmetlen, de utána tudja fordítani a fejét.

A másik cicihez a másik oldalára, és másik oldaladra dőlj.

Ha mégis vmi baja lett, azt észreveszed. Ha nagyon sír, vagy ellenkezőleg, túl bágyadt. Figyeld a szemét, mennyire tiszta.

2011. okt. 23. 16:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Most kezdi felfedezni, hogy ébren jobb, mint aludva (főleg éjjel). Szemén nem látok semmi változást, nézelődik. Újszülött kora óta sokat alszik és keveset sír, úgyhogy ezekből sem tudok következtetni.
2011. okt. 23. 16:20
 16/20 anonim ***** válasza:
sya az en lanyom is 3 hetes ,a fej nyomast hagyd ki,.akicsi lanyom 3 hetesen mar be tudja onalloan kapni a cicit ,.igaz egy kis segitseggel ,.de jol megy neki,.ha pedig nem megy maskent fekudj oldalra..es tedd a mellbimbodat a szajaba ,.eloszor csak a mellbimbodat fogja be kapni ,.majd kessobb amikor mar tudni fogja kezelni a dolgokat es nagyon ehes lesz akkor nem csak azt fogja szivni ,.okosan es ugyesen az egesz bimbo udvart is,.
2011. okt. 23. 16:23
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem azért, de a cicidet is be tudod irányítani az ő szájába! Ha kinyitja, szépen betolod a bimbót, és kész.

A fájdalom meg...szerintem a nők 90%nak fáj az első időben a szoptatás, nem feltétlenül a baba rossz technikája miatt, hanem a mellbimbó sincs felkészülve erre az igénybevételre.

2011. okt. 23. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:

A cicit "nyomd " a szájába rossz szó de szóval a melled alá teszed 4 ujjad felülre meg a hüvelykujjad és úgy bele tudod irányítani. Tudom miről beszélsz nekem se cuppant rá úgy egyik gyerekem se mikor csak odaérintettem a bimbót. Mert fájt mint a fene meg nem jól kapták be.

Aztán 4-5-6 hónaposan már sokkal jobban ment, akkor már nem kellett a cicit irányítani:)

Amúgy nálunk is a kórházban a csecsemősök így csinálták ahogy írod, a baba fejét nyomták szegények meg üvöltöttek..:(

2011. okt. 23. 20:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Sikerült a fekve szoptatás.:)
2011. okt. 24. 03:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem okoztál semmilyen kárt! A babák feje és egész teste sem annyira sérülékeny, ahogyan az első babánál az elején az ember gondolja!:) Dehogy lesz értelmi fogyatékos!! Ne is jusson ilyesmi eszedbe!

2 gyermekes anyuka

2011. okt. 24. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!