Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kevés hízásra anyatejes...

Kevés hízásra anyatejes babánál a tejpép is jó kiegészítésnek?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám.
2009. máj. 4. 08:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, jó. Végülis a tejpép sűrű tápszer. Mennyit hízott a babád, hogy ki kell egészíteni az anyatejet?
2009. máj. 4. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ha kiegeszitesen gondolkozol es 5 honapos inkabb kezd el a gyumolcsokkel a hozzataplalast. a tejpep is jo, de az tulajdonkeppen suru tapszer(ne erts felre, nem vagyok tapszer ellenes),es akkor mar a gyumolcsok es fozelekek erdekesebbek. mennyi az a keves hizas?
2009. máj. 4. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor javasolta a védőnő a sinlacot. Ez semlegebb, mint a tejpép, elvikeg nem allergizál, ha a tejpép nem hipoallergén, hanem sima, akkor tejszármazék van benne, ha van ekcémás vagy allergiás a családbab, akkor vigyázz vele. Sinlacot gyümivel is keverheted, egyébként is édeskés az íze. Ha nem tud még kanalazni, ezzel el lehet kezdeni tanulni, ha nem akarja kanállal enni, üvegből is kiszivhatja, még gyümivel keverve is. Nagyobb lyukún átfolyik. Egy hét sinlac evés garantált súlygyarapodással jár, sőt este felé adva jól megtömi a bébipocit, jobban alszik tőle elvileg.
2009. máj. 4. 08:56
 4/5 A kérdező kommentje:
400 grammot hízott de nagy részét a hónap elején, utolsó két hétbe kb. 150 grammot. Meg azért is szeretném adni hogy tanulja a kanállal evést. Azért gondoltam tejpépre mert azt gondoltam hogy attól jobban hízna mint a gyümölcsöktől.
2009. máj. 4. 08:58
 5/5 anonim ***** válasza:
ugy csinald ahogy szeretned, de a babad sulygyarapodasa megfelelo, es az anyatejes babaknak nem egyenletesen no a sulyuk egy honapoban, hanem hol tobb hol kevesebb. a tejpep biztosan hizlalobb,
2009. máj. 4. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!