Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan fogom tudni este...

Hogyan fogom tudni este elaltatni a babám, ha már nem fog szopizni?

Figyelt kérdés

Napközben babakocsiban alszik. Este fél 8-kor fürcsi, 8-kor szopi, amely akár 9-ig is eltarthat. Amikor már látom, hogy beájul, megbüfiztetem, beteszem a kiságyba és többnyire 1-2 perc alatt el is alszik. De félek, mi lesz, ha már nem fog szopizni??

Nagyon nehezen lehet elaltatni, elég rossz alvó a babám.

Ki hogyan oldotta meg?

6 hós

2009. máj. 3. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is jártam ebbe a cipőbe,ne aggódj,akkor vacsorázik,és ugyanúgy álomba fog szenderűlni,mert tele a pocak.Én simogattam az arcát,és mindig ugyanazt dúdoltam neki,mai napig,ha este elkezdem dúdolni a megszokott dallamot,nemsokára álomra is szenderűl.
2009. máj. 3. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

A minap bennem is felmerült ez a kérdés.

Lányom este csak cicivel alszik el...

De hidd el, meg fog oldódni valahogy. Lassan kezdtek hozzátáplálni, kicsit változni fognak majd a dolgok.

Cumija van? Vagy valami alvókendő? Segíthet..

2009. máj. 3. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi is ilyenek voltunk egy ideig.Még mindig szopizik,de mostanában már szopizik,majd után kiköpi a cicit,feltérdel,majd,mellém fekszik.Ekkor beteszem a kiságyba,és melléülök,megvárom amíg elalszik,de már nem is kell semmit sem csinálni,csak ha sír,akkor szólok neki,h itt vagyok és csend is van.

Egyszerűen magától kialakítottam ezt a napirendet.

11,5 hónapos kislány anyukája

2009. máj. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!