Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 eves fiam nem hajlando...

1 eves fiam nem hajlando megragni semmit, oklendezik barni apro darabtol. Otletek?

Figyelt kérdés
barni apro darab kerul a szajaba,nem majszolja el,nyeli le,megy a torkara,es oklendezik,honapok ota probalkozom a darabosabb etllel,mindig bukas a vege.... mas igy volt mar igy?tapasztalatokra lennek kivancsi,vagy tippekre
2011. okt. 22. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
pedig ez nem jó!
2011. okt. 22. 17:57
 12/15 A kérdező kommentje:
en ezzel tisztaba vagyok kedves utolso hogy nem jo, de mond meg nekem mit csinaljak, akkor mert senki nem tudta megmondani mit csinaljak a gyermekkel. egesz nap nem hanyathaton szegenyt, de szepen fejlodik hizik, nincs baja.
2011. okt. 22. 19:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Én sem tudom mégis mit kellene tenni.Ezér kérdeztem hogy mióta próbálkozol darabossal.

Én már 7hónapos korába adtam neki darabokat és nem volt gond.Nem lehet hogy későn kezdted el neki adni?

2011. okt. 22. 19:26
 14/15 A kérdező kommentje:
elozoleg irtam hogy en is akkor kezdtem adni, es ugyanez volt, minden heten probalkozom 1-2x egy par falakaval
2011. okt. 22. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:

én lehet nem hetente 1-2x próbálkoznék, hanem minden egyes alkalommal!Azaz 1 nap többször!Ha gyümit adsz, akkor először kicsit darabosan, ha ebédet, akkor is, és ha öklendezik turmixold le.

Egyszer csak megszokja.

Bocsi, nem akarlak bántan tényleg, de én ezért ajánlom mindenkinek, hogy ne turmixoljon, én már 4 hónaposan csak villával törtem....most 1 éves nincs gond....de nem bántásból írom, csak amolyan tanulságként...

2011. okt. 22. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!