Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kelengyé-ben a gumilepedő...

A kelengyé-ben a gumilepedő az a gumis szélű matracra húzható lepedő, vagy szó szerint egy gumi lepedő? Mire kell az? A matracokon már van védőhuzat nem? .

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
ez sima lepedő aminek gumis a széle, igy nmem csuszkál ha a baba alatt.
2009. máj. 3. 09:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem, hanem ún.matracvédő lepedő, aminek ilyen pvc vagy műanyag az anyaga és megakadályozza hogy az esetleg pelenkából, ruhából kifolyó pisi a matracba is beleivódjon (mert azt ugye már nagyon macerás kimosni vagy kitisztitani).

Nekünk volt és használtuk is.

2009. máj. 3. 09:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
azért jó ha van mert például ha visszajön egy kis tej, vagy amikor citromnlevet adsz a csuklásra kifolyik egy pici és igy nem kell a szivacsot mosni hanem csak leveszed a lepedőt. praktikus és nem is drága.mi a karátban vettünk 600ftért.
2009. máj. 3. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
van ilyen gumis anyagú valami, amit rá tudsz húzni a matracra. affölé a lepedőt. Így ha pisis lesz, vagy mondjuk bukik vissza kaját és a lepedőre folyik, nem kell egyből a kókusz/vagy amilyen matracod van/matracot mosni, mert az nem kis meló! eza gumis akármi megvédi az ilyenektől. szerintem nagyon jó dolog, mert nálunk kisebb korban nagyon sok baleset volt éjszaka a pelusban:-)
2009. máj. 3. 11:24
 5/7 A kérdező kommentje:
És nem kellemetlen a babának, nem izzad rajta?
2009. máj. 3. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (a második vagyok) de sztem mindenkinek:) 100% pamut lepedő volt felette, az én fiam nem izzadt bele:) de mondjuk novemberben született nem nagyon izzadozott a 21 fokban:)
2009. máj. 3. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt arra használtam, hogy amikor nagyon bekakilt pelenkázáskor alá tettem, hogy ne kenjünk mindent össze. Mondjuk ő a nyakáig kakis tudott lenni, uh. nagyon jó hasznát vettem :)
2009. máj. 3. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!