Más is ennyire fél? Mádom a kisfiamat,5hós tünemény.
Nap mint nap elfog a rettegés attól, hogy elveszíthetem.
Figyelt kérdés
vagy hogy valami baja lesz, hogy nem eszik eleget, hogy talán nem vagyok elég jó anya, hogy nem adok neki meg mindent. Ez szörnyű! Elmúlik ez az érzés valaha is, vagy a hátralévő életem szorongással teli lesz?
2009. máj. 2. 22:56
1/6 anonim válasza:
Nyuuugiii!Ne stresszeld ennyire magad,mert ezt a babád is érzi és így ő is nyugtalan!Ez természetes,hiszen imádod akis drágádat és bármit megtennél érte!De ez most valós,tényleg ott van neked és egészséges boldog baba,mert az anyukája ennyire szereti és aggódik érte!Elmúlik az érzés!Csak fogadd el,h megérkezett egy apró babaillatú boldogság az életedbe!Nyugodj meg!Ott vagy neki és vigyázol rá és szereted őt!Másra nincs szüksége!Kitartás!Sok boldogságot még 1000 évig!
2009. máj. 2. 23:02
2/6 anonim válasza:
most megnyugodtam,hogy nem csak en vagyok ilyen..ugyan ezeket erzem en is..meg azt hogy fel fogom e tudni nevelni???????vagyis lesz e egeszsegem ot felnevelni..de nem szabad butasagokra gondolni..felneveljuk oket es pont ..jo anya vagy ne izgulj..jo babazast!
2009. máj. 3. 03:21
3/6 anonim válasza:
énis ugyanígy érzek! szerintem valamilyen szinten minden anya fél ettől, amitől te én már rájöttem hogy nem szabad! biztosan nagyon jó anyukája vagy, ha így aggódsz érte és szereted, ez természetes! énis néha tiszta ideg vagyok mert nem tudok aludni, ugya tök kialvatlan vagyok, és mérges vagyok mert már elfáradtam..de mindig elmúlik ez az érzés is, mert megéri! nekem néha bűntudtaom van, mert ugyan nem a gyerekrevagyok mérges, de tényleg nagyon fáradt vagyok. és ne aggódj te mindent megadsz neki, egyébként az én kisfiam is 5 hós, és ő is nagyon jó baba. lehetne rosszabb is, és ez nem tart soká az első 1-2 év szerintem amikor a legjobban aggódsz mert még ilyen kis picurkák. később meg más miatt fogsz aggódni, szeritntem az aggódás sose múlik el! én 24 vagyok, de apukám ugyanúgy aggódik értem szerintem mint az elején..:)
2009. máj. 3. 07:36
4/6 anonim válasza:
Hm,néha én is ennyire be parázok,főleg hogy annyi mindent hallani látni a médiában...itt van pl a kis Lara helyzete.Vadidegenkéni is megszakad a szívem,és ha tudnék segítenék....de akkor ki maradna az én 6hónapos kis fiamnak?Pl a múlt hónapban elestem vele,és azt hittem ott halok meg,hogy ennyire béna vagyok...nem tudok rá vigyázni.A férjem meg folyton lehurrog,hogy mit aggódok ennyire minden apróságon?de hát hogyne aggódnék???
Másrészt,meg látom hogy szépen fejlődik,napról napra ügyesebb-és ilyenkor kicsit megnyugszom.
Jó babázást és sok egészséget mindenkinek!
2009. máj. 3. 07:48
5/6 anonim válasza:
Engem sokkal jobban felzaklat a híradó, és napi hírek, amióta anya lettem. A sertésinfluenzás hírek is már nyomasztanak :-(
Mindig az fut át az agyamon, hogy milyen világban fog felnőni a gyerekem. Sokkal érzékenyebb lettem az ilyen dolgokra.
2009. máj. 3. 10:26
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Ezek szerint nem csak én vagyok aggódós. 33 vagyok, a férjem 35, nem hiszem, hogy vállalunk még egy babát, így persze, hogy egyetlen kisfiunknak szeretnénk mindent megadni, még akkor is ha anyagilag nem vagyunk a toppon. Nem tartom magam "Űberanyának", ráadásul első gyerek, úgyhogy tapasztalatlanság a köbön, de igyekszem nagyon, sokszor már a férjem szól rám, hogy legalább 10percre kattanjak le agyilag a gyerekről.... Boldog babázást mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!