Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni az ellen hogy...

Mit lehet tenni az ellen hogy a babam mióta felhuzza magat allasba azóta nem hajlandó fürdeni, illetve közben 3 perc utan felszeretne állni?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi is itt tartunk: a kis kádba kapaszkodva álldogál, ezért úgy fürdeti a férjem a csemetét. Néha leül egy percre pancsolni, akkor gyorsan hajmosás, aztán újra feláll. Mi egy kis pohárral szoktuk locsolgatni, h' ne csak térdig legyen vizes. Ez is egy korszak.:)
2009. máj. 2. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt!A párom mindig azzal viccelődött,hogy csak a bokája vizes a gyerkőcnek!Mi már a kezdetektől használunk csúszásgátlót a kádban,és így kevésbé veszélyes,persze így is vigyázni kell!Nálunk ez az állapot kb 1 hónapig tartott,addig volt érdekes.Most 11 hós,persze még most is feláll a kádban,de már biztonságosabban,és nem az egész fürcsizést tölti állva!

Szerintem nálatok is elmúlik majd ez!

2009. máj. 3. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk is így volt,most 18 hós,és még mindig végig állja amig megfürdetem.Miután lemosdattam,csak akkor ül le.
2009. máj. 3. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én bizony nem engedem felállni a kádban, mindig visszaültetem, hogy "csüccs"! Már kezdi kapisgálni, de azért próbálkozik. Ilyenkor elterelem a figyelmét egy-két vizijátékkal. (9,5 hós)
2009. máj. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!