Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek eheti a félévesem?

Szerintetek eheti a félévesem?

Figyelt kérdés

A DM-ben van az Alnatura gabonapehely gyerekeknek, azt vajon babáknak lehet adni? Ma kerestem neki valami gabonapehely-szerűséget, de fogalmam sincs, milyet lehet adni neki gyümölcspépbe keverve..

Ezek vannak benne: teljes kiőrlésű zabpehely, mazsola, teljes kiőrlésű tönkölybúza pehely, puffasztott rizs, szárított sárgabarack, szárított alma, szárított szilva, eperpor, de nagyon picire darálva.

Ha ez nem jó, hol lehet venni nekik gabonapelyhet?

Köszönöm!

2011. okt. 15. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a kor rá van írva, akkor az alapján add neki. Ha csak annyi van, h gyerekeknek, akkor inkább még ne, mert ő egy csecsemő.
2011. okt. 15. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az eper miatt semmiképp sem adnám.
2011. okt. 15. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ezeket nem szabad és mondanám, hogy tilos is, mert ezektöl igazából még simán megfullad. és ha normális nyelése van akkor félévesen mikor lenyelné még vissza is öklendezi, ez egy reflex.

DM-ben ha jártál akkor esetleg a babadolgok felé vedd az irányt és kb 200 fajta tejpép, gabonapép és minden ami kell korszerint van. olyat vegyél amin 6 hós van vagy 4 hós. lehet kapni cukrozottat amihez csak vizet kell adni, meg lehet kapni naturt ami csak pehely és amihez hozzá adod az mindben szétolvad.

kicsit nem értem miért nem lehet a gyereknek korához illö dolgot keresni. komolyan tele vannak a boltok hónapszerinti besorolással elátott mindenféle gabonapépek meg miegymással.

2011. okt. 15. 19:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Jajj, nem kell leharapni a fejem! :)

Sógornőm járt a DM-ben, és mivel tudta, hogy keresek a picinek gabonapelyhet, ilyet vett ajándékba, ennyi. Gondoltam megérdeklődöm, mert neki azt mondta az eladó csaj, hogy szerinte jó fél évesnek is. De furcsálltam ezt, ezért kérdeztem meg inkább.

Én a DM-ben még nem néztem, uram bocsá'! :D De ha én néztem volna, biztos találtam volna ezek szerint, ha van.

Köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 16. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!