Csak nekem küldik a TGYÁS-t össze-vissza (vagy sehogy) vagy másnak is?
Először sokat, aztán keveset, most meg egyáltalán nem küldték ebben a hónapban. Másnak is így jön?? Vagy utána kéne kérdezzek?? Egyáltalán hová kell telefonálni?
Köszi előre is!
Az első keveri az anyasági segéllyel, az kapunk csak egyszer.
Tgyás-t minden hónap 10- én kapom számlára (eddig kettőt) de nekem sem egyezik az összeg.
A Tgyás,kedves első havi juttatás,ha jól emlékszem 168napig jár és utána jön a Gyed,majd az utolsó évben a Gyes.Amire Te gondoltál az az egyszeri anyasági segély.
A kérdezőnek:az összeg függ attól is ,hogy milyen hosszú a hónap.Szeptemberben hónapban én is többet kaptam 2000Ft-tal.Ha a munkáltatód intézi tőlük tudod megérdeklődni,hogy miért nem kaptad meg,ha pedig az Oep-től kapod,akkor őket kell felhívni,a honlapjukon biztos rajta van a tel.számuk.
Nekem pont szeptemberben jött nagyon kevés, harmad annyi, amennyinek kellett volna, meg augusztusban is.
Köszönöm a válaszokat, megkérdezem a munkáltatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!