Miben altassam? Hogy csináljam az esti fűtést?
20 fok alatt altatni...szerintem nagyon hideg egy ilyen pici babának. Ha hideg az arca, orrocskája,biztos, hogy fázik! Fürdéskor kell 24-25 fok, egyébként ízlés szerint 21-23, ki hogyan érzi jól magát, és mit szokott meg. (magamról nem beszélek, én nagyon kacifántos vagyok hőérzet szempontjából, mert 22 foknál már meg akarok fagyni.)
Valahogyan közel állandó hőmérsékletet kellene biztosítanod a picinek, mert a nagy hőingadozás megviseli a szervezetét, hidd el! (19 és 28 közt, az 9 fok különbség néhány óra alatt!) Egy megoldást látok csak, át kell rendeznetek a lakást, ahol laktok, és a kutyust olyan helyre rakni, ahol ő is jól érzi magát, de közben a babád is jót tud aludni. Nálunk a cicus anno az előszobában volt éjjel, hamar megszokta, nem volt gond.
Nem mondod komolyan, hogy szerinted a költözés lenne a legésszerűbb ebben a helyzetben???!!!! Költöztél te már valaha? Ez nem olyan dolog, hogy fogok 2 bőröndöt és megyünk... Inkább nem fűznék hozzá semmit...
Most éjjel viszonylag egyenletes volt a hőmérséklet, 21-22 fok körül. Lehet azért, mert nem tekertem ki teljesen a radiátort, de lehet, hogy azért mert már kint jóval hidegebb van. Mindenesetre a probléma megoldódott. köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!