Melyik név a job szerinted, Medárd, vagy Miksa?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 10:50
11/18 anonim válasza:
A Medárd olyan b.zis,már bocs.Miksát ismerek,szerintem jópofa,nekem tetszik.Rengeteg féleképpen becézik.
Nekem a Sebestyén tetszik a legjobban,az is ez a kategória!
13/18 anonim válasza:
Inkább a Miksa
A Medárd nem férfias csöppet sem.
14/18 anonim válasza:
már ufónak éreztem magam,hogy csak nekem nőies a Medárd,de látom már nem vagyok egyedül
15/18 Marianna0628 válasza:
Hát ne haragudj de mindkettő rémes.Képzeld magad a gyereked helyében.Szét fogják cinkelni.A Miksa miatt legalábbis tuti.Akkor mar inkább Medárd.
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
látom, elég vegyes a tetszés/nem tetszés arány
de azt nem értem, miért csúfolnánka valakit azért, mert Medárd a neve !?!
2011. okt. 14. 09:26
17/18 anonim válasza:
Ugyanúgy csúfolják Pistikét, Hunort, Botit, Bélát, Csabikát, Besét, Boldizsárt -mindegy mi a neve iylen szempontból.
18/18 anonim válasza:
Ja!Csak ezek a nevek kevésbé elvontak.Abba gondolj bele kedves kérdező, hogy vajon a fiadnak tetszeni fog a Medárd és a Miksa?Én próbáltam így dönteni a lányom nevéről.Valahogy érzi az ember, hogy mi illene hozzá.
De egy szó mint száz: nem nekünk kell tetszenie, hanem neked és az apukájának. ( + a kicsinek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!