6 hetes babámnak, gombás és rettenetesen piros a feneke. Már mindennel kezeltem, mit tehetnék még?
Szia!
A 14 hónapos kislányomnak pont most volt egy elég makacs gombás fertőzése így most sajna eléggé képben vagyok. Szóval ami nekünk bevált és a dokinénink mondta:
-Borax pasta (vény nélkül is lehet kapni gyógyszertárban) Ezzel kenni minden peluscserénél
- Piros ecsetelő (ezt már használtátok, nekünk minden este kellett 1x használni fürdés után
Plusz, ami nagyon bevált INFRALÁMPA. Minden peluscserénél 2-3 percig (vagy amíg nem sír nagyon) lámpázd a kis fenekét
Nálunk ezekkel bő 1 hét alatt tűnt el a gomba, pedig szegénykémnek már a combjára is átterjedt... :-(
Jobbulást!
Rendelj ilyet:
Itt ugyan nem ajánlják popsira, de hidd el, hogy tutira jó rá!!! Én csak úgy hívom, hogy "csodakenőcs".
(Valahol viszont olvastam, hogy egy anyuka már használta a gyermeke piros fenekére, és bevált!)
Ha végképp nem segít semmi, komolyan mondom, hogy próbáljátok ki!!
Azért nekem gyanús egy picit az a kék-lukács, a pikkelysömörtől a férfi-ráncokig mindenre tudja a tutit.
Mondjuk legalább nem drágább mint más krémek. :o)
OFF
A helyedben nekem is gyanús lenne, de valóban nagyon jók a kék-lukács termékek! Szó szerint a saját bőrömön tapasztalom!
Tavasszal vmi előjött a lábamon... Bőrgyógyász megállapította, hogy pikkelysömör. :-((
Írt rá szteroidos krémet, amit ki sem váltottam, mert nem akartam ilyen sz@rral kenegetni magam. Bújtam a netet éjjel-nappal, hátha találok rá valami természetes dolgot. (gyógynövény, krém, stb.) Aztán valahogy nagy nehezen rábukkantam a kék-lukács oldalra.
Gondoltam, kipróbálom a pikkely-stop és a bőrnyugtató krémet. És láss csodát: az egyik folt már teljesen eltűnt a lábamról, a másik kettő fele akkora, és sokkal szebben néz ki, rengeteget javult!!!
Szóval nekem ezért csodakrémek ezek. A kék kenőcs is nagyon sok mindenre alkalmazható. Azóta számos terméküket kipróbáltam már, anyukámnak is rendeltem, és ő is csak dicséri.
Kedves kérdező! Bocs az OFF-ért, de ezt muszáj volt leírnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!