Hogy oldjátok meg hogy ne essen le?
Én is pont ezen a véleményen vagyok mint az utolsó válaszoló.
Amiket eddig láttam leesésgátlókat,azok mind elég alacsonyak.Az én lányom szó nélkül ébred általában és simán menne az útjára:)Szerintem ezzel még nagyobbat tudna esni mert átmászna rajta:(
Most azt találtam ki,hogy a franciaágynak csak a matracát teszük a földre,így ha fel is ébred le tud mászni róla esés nélkül és én is nyugodtabb vagyok.Ha meg álmában lefordul legalább nem esik nagyot.Igaz nem a legszebb,de a gyerekért bármit!
Ha megvan még a kiságyatok, nem férne el az ágy mellett. Sőt ha levehető az egyik hosszú oldala azzal az ágyatok felé fordítanátok, és máris mintha egy ágyban lennétek, és minden felől védve lenne. A nyitott oldal felől te védenéd.
Vagy venni valami kisgyerek ágyat, és az ágyatok mellé rakni, és átpasszolni mikor elaludt mellettetek.
Ebből még később lehet ám bajotok, hogy veletek alszik. Csak mondom. De még ha ott is van, de valamelyest külön az is jobb, és kényelmesebb lehet nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!