Mennyiért adjam el ezt az overált? SOS
Megvennék tőlem, vadonatúj, nem használtuk. Nagyon jó meleg és a képen nem látszik de gyönyörű almazöld színe van. Választ kellene adnom rá.
Egy ismerős venné meg, azaz emailben küldtem neki képet és most várja majd az árat. azaz holnap írom meg neki. Meg persze jó legyen az ő gyermekére is. :)
De megint elbizonytalanodtam. akkor kezdjem 3500Ft-ról? és legyen a 3000Ft a vége? Lényegében ha ő nem veszi meg, majd megveszi más, eláll a szekrényben :)
pont ilyet vettem idén a fiamnak (csak más színben és picit más a mintája) februárban kinőtte a másikat, SOS kellett egy új :) 3500.-ért adta el nekem a csajszi aki hasonlóan járt mint ti, csak ők a gyerek nélkül vették és mire hazaértek kicsi lett ;)
én akkor örültem, hogy ennyiért odaadta :)
köszönöm a hasznos válaszokat. akkor indulunk 3500Ft-ról és engedünk 3000FT-ra. :) attól lejjebb pedig akkor nem adom.
sajnálom nagyon mert jó melegnek látszik és a színe is olyan szép.
nem vette meg a csajszi. írtam hogy 3500 ft, jöjjön nézze meg, vigye el, próbálja rá a babára és megbeszéljük...nem jelentkezett. pedig engedtem volna és tudja mert már vásárolt tőlem. :(
remélem elkel majd a neten.
köszönöm csajok, legalább tudok miből kiindúlni.
köszi neked is. 74-es méret. bár 6 M (6 hónap???) van beleírva de lányom 80-ast hord és éppen hogy kicsi rá :(
Mivel új és itt is írták az árakat nem akartam odaadni fillérekért, hiszen a lányomra nekem is vennem kell egyet. megpróbálom majd a teszveszre feltenni, csinálok szebb képet róla ami igazán visszaadja almazöld színét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!