Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyiért adjam el ezt az...

Mennyiért adjam el ezt az overált? SOS

Figyelt kérdés

Megvennék tőlem, vadonatúj, nem használtuk. Nagyon jó meleg és a képen nem látszik de gyönyörű almazöld színe van. Választ kellene adnom rá.

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 11. 21:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Egy ismerős venné meg, azaz emailben küldtem neki képet és most várja majd az árat. azaz holnap írom meg neki. Meg persze jó legyen az ő gyermekére is. :)

De megint elbizonytalanodtam. akkor kezdjem 3500Ft-ról? és legyen a 3000Ft a vége? Lényegében ha ő nem veszi meg, majd megveszi más, eláll a szekrényben :)

2011. okt. 11. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:

pont ilyet vettem idén a fiamnak (csak más színben és picit más a mintája) februárban kinőtte a másikat, SOS kellett egy új :) 3500.-ért adta el nekem a csajszi aki hasonlóan járt mint ti, csak ők a gyerek nélkül vették és mire hazaértek kicsi lett ;)

én akkor örültem, hogy ennyiért odaadta :)

2011. okt. 11. 22:44
 13/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos válaszokat. akkor indulunk 3500Ft-ról és engedünk 3000FT-ra. :) attól lejjebb pedig akkor nem adom.

sajnálom nagyon mert jó melegnek látszik és a színe is olyan szép.

2011. okt. 11. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem se menj 3000 alá, minimum 3500-at mondj, és ha ő nem veszi meg annyiért, akkor majd más. Újonnan ilyen cuccot nem nagyon fog kapni 3500-ért, max csak valami nagy leértékelés esetén, vagy inkább tél vége felé, nem a szezon elején.
2011. okt. 11. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
1. vagyok, mi a Józsefvárosi piacon vettük (nem emiatt mentünk oda, de megtetszett, jó áron volt, megvettük), de az Újpalotai piacon is láttam, szintén 3800 Ft, de üzletekben biztos több. (Skálában 4500-nál kezdődtek az overálok.)
2011. okt. 11. 23:29
 16/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a "bíztatást". igazatok van belátom, hiszen ha én is vennék a babának újat, 3500 alatt nehezen találnék. köszönöm :) majd megírom elment e?
2011. okt. 12. 08:57
 17/19 A kérdező kommentje:

nem vette meg a csajszi. írtam hogy 3500 ft, jöjjön nézze meg, vigye el, próbálja rá a babára és megbeszéljük...nem jelentkezett. pedig engedtem volna és tudja mert már vásárolt tőlem. :(

remélem elkel majd a neten.

köszönöm csajok, legalább tudok miből kiindúlni.

2011. okt. 15. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy drágállotta, mert hogy ismerősök is vagytok, és olcsóbbra ajánlatra számított. De hát ő tudja, akkor menjen nézelődjön a boltokba, nemigazán fog ilyet találni kevesebbért. Max turiba használtan. Megkérdezhetem mekkora méret?
2011. okt. 15. 13:58
 19/19 A kérdező kommentje:

köszi neked is. 74-es méret. bár 6 M (6 hónap???) van beleírva de lányom 80-ast hord és éppen hogy kicsi rá :(

Mivel új és itt is írták az árakat nem akartam odaadni fillérekért, hiszen a lányomra nekem is vennem kell egyet. megpróbálom majd a teszveszre feltenni, csinálok szebb képet róla ami igazán visszaadja almazöld színét.

2011. okt. 15. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!