Más babája is szokott bambulni?
Lehet buta kérdés, hiszen nekünk felnőtteknek is néha nagyon jól esik a bambulás, csak nem tudom, hogy babáknál ez hogy működik.
1 éves amúgy.
nem akarlak megijeszteni!!
de a bambulás az epilepszia jele gyerekeknél...
az én fiam is bamult kisebb korában, azonnal EEG-re küldtek, szerencsére nem epilepsziás...
viszont a kisebbik fiam igen :(
így sajnos benne vagyok a témában!
ha sokat bambul inkább emlitsd meg a dokinak
köszi:)Amúgy nem is nagyon tudom megzavarni, nagyon el van mélyülve:)
Volt mikor megpuszilgattam az arcár, erre csak elkezdett mosolyogni,de bambult tovább:D
hát pedig sikerült kicsit....:(
És milyen más tünetek voltak?Hogy és mikor derüt ki, hogy baj van?
ne haragudj nem volt szándékomban de tényleg jobb félni...
a pici sajnos oxigénhiánnyal született nála emaitt alakult ki.
ha naponta sokat bambul a picid és úgy hogy pl. ha hozzá szólsz nem reagál rá és hosszabb ideig tart az gyanús lehet.
a kisebbik fiamnál is kis rohamok vannak, Ő nem bambul hanem mindig balra nézett kb 4-5 mp-ig és akkor nem is figyelt semmire csak balrailyenkor megremegett a szeme is...
sok változata van az epilepsziának, de sokszor ok nélkül is bambulnak a gyerekek
nyugodj meg, inkább emlitsd meg a dokinak hogy emiatt aggodsz
na jó, nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly a dolog, csak kíváncsi voltam:(((
amúgy úgy bambul mint mi, elméláz, de mondom, ha megpuszilom kizökken, de ha szólok neki 1-2x akkor is....
én a második vagyok
tényleg ne ijedj meg ennyire hisz írtam a nagyobb gyerekem is bambult és még sem volt gon bár ő ekkor 3-4 hónapos volt csak...
de fel kellett vennem hogy abba hagyja kb. 5 hós korától nem csinálja miután meg volt az eeg-je.
a pici meg gyógyszert kap bár még nem szüntek meg a rohamok de csökkentek, de talán nem is jó a gyógyszere lehet hogy másikat fog kapni...
amúgy az EEG vizsgálat nem fáj csak aludnia kell és egy monitor csinálja a vizsgálatot kis drótok segítségével amit a fejére tesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!