09.24. én született babám folyton sír, s nem vagy csak nagyon kicsit alszik nappal. Kap pótlást, s gastrotusst hasfályásra. Miért sír még is?
szia!
segíteni sajnos nem tudok, csak együtt érezni én is hasonló helyzetben vagyok. 2 hetes a kicsi a nagy 5 éves engem is bánt hogy egy percem sincs a nagyra, pedig ígérgettem neki míg terhes voltam, hogy mennyit játszunk majd..
A törpe hasfájós, bár nekünk az infacol egész jól beválik, de napközben le sem tudom tenni mert csak kézben akar aludni. Éjjel érdekes módon egész jó, szerencsére mert így legalább alszom valamennyit. Nálunk az segít ha már nagyon nem tudok mit csinálni hogy átadom apának, ő járkál vele, és jól magához szorítja meg egy takaróval szorosan körbefogja. Ezt szereti nagyon. Én ezt nem tudom megcsinálni, mert rajtam érzi a tejciszagot és állandóan meg akar enni, apánál viszont így gyorsan elalszik.És szégyen nem szégyen adtam neki cumit is mert különben megőrülne a ciciért állandóan csak enne, attól meg még jobban fájna a hasa. Én szoptatnám igény szerint de inkább betartjuk a 2 órát minimum, mert így megússzuk a nagy görcsöket.
Ugyan ez!
Éjjel még elmegy,de a nappalok mikor egyedül vagyok...
S mindig enne,próbálom kihúzni a 2órát,de 1xüen végigordítja...
gondolkodom a hordozó kendőn,de nem tudom..lehet még inkább magamhoz láncolom...S nem tudom mi tévő legyek s rettegek,mikor kezdődik a sírás..!
Nagyon sajnállak és együtt érzek Veled!Az én lányom is ilyen volt,másfél évig letenni sem tudtam,mindig ordított valamiért.Először a hasa fájt,utána mire az összes foga kibújt.Borzalmas volt.Ha nagy eső jött akkor amiatt(megfigyeltük,ahogy eleredt az eső,rögtön megnyugodott,elaludt).Most kilenc éves,de kevés az alvás igénye és ha nagy eső jön mindig fáj a feje.
Van egy 3 hónapos kisfiam,Ő teljesen ellentéte a nővérének.Nyugodt,csendes gyerek.Kitartást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!