Milyen babakocsi típust ajánlotok? Vízszintesre dönthető sportrész, hogy mózes helyett használható legyen lábzsákkal. Hordozó csatlakoztatható legyen. Max 50 ezer
Húha, nem könnyű... (első vagyok)
Akkor az Abc-m kiesik, ez tuti. Széles is, tehát át sem tudnád fogni.
Mostanában rengeteget néztem, amik könnyebbek, azok mózesesek, és a sport részük meg kagylós, mint a buzz-nak.
A quinny senzz-t nézted? Az is könnyebb, van hozzá mózes, és dönthető az ülőrésze.
illetve eszembe jut még egy pierre cardin 693, ez sport kocsi, 9 kiló körül, de míg pici rá kell tenni a hordozót, úgy meg már nehéz megint.
Az espiro vector air, ami nagyon könnyű. Chipolino maxima 3xm(ez asszem nem is kagylós)De olyan a sport része, hogy félnék, legurul oldalra a gyerek. A nem 3xm meg megint kagylós.
kocsiba nem tudnád rendszeresen betenni?
Kicsit átalakultak az igények: most az espiro vector 4 air (ezt írtad te is) és a 4baby izzy között vacillálok. Van ezekről infód? A legfontosabb a kis súly, nagy mózes és a hordozó csatolhatóság is....3 in 1
Asszem a 693-as nem multifunkciós...legalábbis sehol sem látok hozzá mózest, csak a hordozót és a súlyát sem látom (sokszor láttam már, h azt írják könnyű és 10 felett van az alapsúlya)
Az utolsó kérdésedet nem értettem:)) hordozóba?
a 693-ashoz nem csatlakoztatható mózes sajnos. Az csak egy sport kocsi, és arra tudsz rátenni egy hordozót.
A 4baby -t nem láttam élőben, nem is nagyon tudok róla, de igazából az espiroról is csak annyit, hogy láttam már az utcán... Én ezeket annak idején kizártam a kagylóülés miatt. Neked viszont volt buzz-od, erről te tudnál inkább mesélni, hogy milyen. :)
A senzzt nézted? Arra lehet kapni mindent, mostanában volt fent egy vaterán, igaz 60 körül, de szerintem lehet alkudni. Az tuti könnyű.
Ja, a kocsiba rakást úgy értettem, hogy rendszeresen be tudnád-e tenni a babakocsit oda, tehát ott tárolni. Ha mész sétálni onnan kivenni, és oda visszatenni ha hazaérsz. ez jutott még eszembe.
Mert nekünk van egy zappunk, (quinny), ami ugye 6 kiló, és irtó picire csukható. De mikor úgy vittem le a negyedikről, hogy egyik kezembe a váz, másikba a hordozó, hát... nagyon nehéz volt úgy is. ezért gondolom, hogy vmi más megoldás kéne, mint hogy felcipeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!