Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1-1,5 évesed hányszor eszik...

1-1,5 évesed hányszor eszik főtt ételt egy nap, és mit?

Figyelt kérdés
pl főtt zöldség hússal ebédre
2011. okt. 10. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Délben és vacsira azaz kb. 18 órakor. ha viszont délben nem eszi meg vagyis alig eszik akkor 2-3 óra múlva megpróbálom ismét.
2011. okt. 10. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem 17 hós a fiam és valamikor kétszer eszik főtételt,és már azt eszi amit mi(reggel-este kap tejitalt)ÉS 1+szer kap gyümit+reggeliként szendvics vagy kalács.
2011. okt. 10. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
jaj, első vagyok. szóval mindent eszik, ezt lehagytam.kivéve a babot. ritkán főzök már neki külön.
2011. okt. 10. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:

17 hónapos a fiam. Mióta napi 1x alszik csak este fogadja el a főtt kaját. dél-1 körül alszik el, de akkor csak v gyümit v joghurtot v hasonlót eszik meg. reggelire zsömle, kenyér, kalács, hasonó. És mielőtt leszólnának NEM én állítottam be neki, egyszerűen nem hajlandó megenni alvás előtt az ebédet. Ha megpróbálom neki v hiszti rohamot kap v öklendezik. Estére viszont minden szó nélkül megeszi.

tiéd hogy eszik?

2011. okt. 10. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:

szia

másfél éves a lányom

nálunk a vacsi a fő étkezés, mert ilyenkor ül le a család, a nagy tesó és az apjuk. Ilyenkor mindig főt étel van. Mindig úgy főzök, h másnapra maradjon ebéd a lányomnak és nekem. A 4 éves fiam az oviban ebédel, a férjem változó.

Mindenki ugyanazt eszik, senkinek sem főzök külön.

2011. okt. 10. 23:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az enyém 13 hónapos, és 4x eszik 1 nap, ebből 1 (ebéd) főtt étel (zöldségfőzelék hússal, hallal, májjal stb)A Külön főzök neki mindíg. Csak azon gondolkodtam, nem -e kevés napi 1x, ezért a kérdés. Ja, és reggel-este tápszer.

2011. okt. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!