Vannak itt kis korülönbséges babák anyukái?
Figyelt kérdés
Nálatok mennyi a korkülönbség? Terveztétek, vagy egyszerűen jött a baba? Bánjátok hogy így alakult, vagy újra így tennétek?2011. okt. 10. 21:36
2/8 anonim válasza:
Relatív,hogy mennyi az annyi.
Nálunk 22 hónap a korkülönbség a fiúk között.Nem terveztük illetve terveztük csak kb még + 1,5-2 év múlva.De nem bánom,hogy így lett.Édesek együtt.Most 1 és lassan 3 évesek.Eleinte nehéz volt,mert amikor a picit szoptattam a nagynak épp akkor kellett vmi.Nagyon nagy nehézségek nem voltak,mindent megtudtunk oldani.Lesznek nehezebb helyzetek de nem lehetetlenek.
3/8 anonim válasza:
A fiam 3 éves a kislányom 15hónapos.Terveztük,mindig is kis korkülömbséget akartam.Nem is fogom soha megbánni imádják egymást én meg még jobban őket :) Minden álmom gyerek korom óta 3 gyerek volt,így egy éven belül neki látunk :)
22L
4/8 anonim válasza:
A nagylányom kétéves, a kicsi négy hónapos. Így terveztük, és nem bántuk meg. Sokkal könnyebb velük, mint ahogy azt beharangozták, vagy ahogy én vártam. Mondjuk jó gyerekeim vannak, szóval nekem nincs okom panaszra.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én kis korkülönbség alatt kb. 1,5-2 évre gondoltam.
2011. okt. 10. 22:21
6/8 anonim válasza:
Szia!
Két lányom között 17 hónap a korkülönbség, a kicsi most volt 1 éves, a nagy 2,5 lesz hamarosan.Mindkettő tervezett baba.
7/8 anonim válasza:
Nálunk 21 hó van a két fiam közt. Így terveztük, hogy kb 2 év legyen köztük. Nem bánom, újra így tennék. Bár most gondolkodunk a harmadikon, vele azért várunk addig, míg a nagyok ovisok lesznek, három picivel itthon már nem bírnám a strapát.
8/8 anonim válasza:
22 hónap van a lányaim között.Terveztük.Jó így , sőt így visszagondolva kisebb korkülönbséggel is bevállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!