Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez novekedesi ugras vagy kezd...

Ez novekedesi ugras vagy kezd keves lenni a tejem?

Figyelt kérdés
babam elmult 4 honapos, 5250 g, eddig ugyesen ataludta az ejszakat este 10tol reggel 8ig. altalaban napi 5xszopizik, kizarolag anyatejes baba. ket hete minden reggel korabban ebred, fel7-7kor es nagyon ehes, szopizik es meg szundit egy kicsit.. este minden ugyanugy tortenik mint regen furdes, szopi amibe bealszik es lefektetem, nem hiszem h valami megzavarta volna(nem utaztunk stb). ez most novekedesi ugras nala, vagy este mar nem eleg a tejem az igenyeinek? mit tehetnek, szeretnem ha tovabbra is tudnanak reggel pihenni kicsit tovabb es o is eleget enne. novekedesi ugras ilyen hosszan jeletkezne?amugy aktiv, de nyugis baba, nem hiszem h a foga zavarna. elore is kosz a hozzaszolasokat...
2009. ápr. 30. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínű a növekedési ugrás!

2009. ápr. 30. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam most 3,5 hónapos. Mostanában előfordult, hogy ő is kelt 1-szer éjszaka enni, pedig fél 8-6-ig eddig aludt éjszaka. Tehát valószínű, hogy fejlődési ugrás. Esetleg érdemes megnézni mennyit hízik 1 hét alatt. Ha megfelelően,akkor elég a tejed.

Én is aggódok, hogy kevés pedig az én fiam már7,5 kg.

2009. ápr. 30. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!