Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szolnokon melyik szülész-nogyo...

Szolnokon melyik szülész-nogyogyaszt ajanlanatok?

Figyelt kérdés

Mennyi idős?

Mennyi nála egy vizsgalat?

Milyen ember?

2011. okt. 10. 13:15
1 2
 11/17 reni0929 ***** válasza:

Én Tóthoz járok.Nagyon korrekt orvos bármikor lehet hívni és segít!jó humora van ami sokszor segít át lendíteni a nehéz időkön!

csak ajánlani tudom!

6 hetes kismama

2013. máj. 9. 13:31
 12/17 anonim válasza:
Sziasztok! Látom nem mostani kérdés, de most találtam meg, mi a véleményetek a szolnoki női nő dokikról? Mert én mindenképp nőhöz szeretnék menni. :)
2013. nov. 5. 21:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Szomszédom nála szülte mindkettőt. Neki nagyon pozitív tapasztala van vele.
2013. nov. 6. 12:18
 14/17 anonim válasza:

Nagyon nehéz kérdés,mindenkinek más jön be, nekem például Tóth Zoltán abszolút nem jött be, nála csináltattam a 12 hetes kombinált tesztet (30.000 ftért), 4,5órát vártunk-pedig időpontra mentünk, csak elfelejtette közölni,hogy egy időpontra 5-6 kismamát hívott- majd miután este fél 9kor bejutottunk, babónk aludt, és közölte h akkor ez ennyi volt, holnap ismét el kellene jönni. Megint egy fél nap szabadnapot vettünk ki párommal, majd ismét 4óra várakozás után mikor bejutottunk, szóvá tettük,hogy nonszensz ez a várakozási idő, mire ő annyit mondott,hogy hát igen,ez a nagyság ára...

Az 5D-t amikor csinálta, akkor így fejezte be:na jó'van,nagyjából megvan. :s hát mondanom sem kell,hogy 30.000 forintért nem ezt vártam volna. Én is az egészségügyben dolgozom, de azt hiszem ha ilyen stílust engednék meg magamnak,nem sokáig lenne munkám.

Cserni Péter doktorhoz járok egyébként, nem cserélném le semmi pénzért. Nagyon emberi, jó szakember, nagyon szépen dolgozik (császárnál pl.) - több ismerősöm is nála szült. Ár: 8000 a vizsgálat,+6000 az ultrahang. Ha "kezel" is, az +2000 Ft.

2016. okt. 11. 08:01
 15/17 YinSu válasza:

Nem mostani már a topic, de nem igazán vannak frissek, úgyhogy 2 gyerek után ide írom a tapasztalataimat.

Én ajánlás útján kerültem Erdődihez, több ismerősömnek az életét mentette meg. Most már szülést nem vállal egészségügyi okok miatt. De ő a legmegnyugtatóbb nődoki, akinél valaha jártam. Békés, kedves, ha nem ismer a sorszám miatt tényleg nehéz bejutni, de ha már régebb óta jár valaki, ad időpontot, engem többször fogadott rendelési időn kívül, UH-val 2.800 ft-ért!

Első babám Svédnél született sürgősségi császárral (Erdődinek szülésem előtt 2 héttel volt infarktusa). Így, hogy nem hozzá jártam is, nagyon korrekt volt. Rendes, gyors, és habár nem voltam fizető betege, naponta 3x is bejött, míg a kórházban voltam. Hallottam én is, hogy régen voltak problémái, de akik ismerik az okát, úgymond megértik, és már több mint 10 éve újra a toppon van.

Georgievics dokinál született a második gyerek. Ügyeletes volt, 3 héttel folyt el a magzatvíz, de mivel volt fogadott dokim, 7 órán át rám sem néztek.

Éjjel 1.47kor elfolyt a magzatvíz, 3 héttel később lett volna a pcs. 3-ra már bent voltunk a kórházban. Rózsa doktornő voltunk bent, még csak meg sem vizsgált. Az asszisztenssel beszéltem, aki erőltette a vbac-ot, hiába mondtam, hogy több okból sem lehet nálam. Órákig hagytak úgy, hogy megállás nélkül ömlött a mv, és mikor bementünk 5 perces fájásaim voltak. Annyit mondott, hogy megvárják a váltást reggel 7kor. Addig rám tették az nst-t, és rám sem nézett senki! Már percenként jöttek a fájások, de még mindig senkit sem érdekelt. 7kori váltás 7.40re csacsorászva jött be. Ő volt Georgievics. Mikor látta, a kiskönyvben más dokihoz jártam, egyszerűen ignorált, próbált lepasszolni másnak. Egy váltó szülésznő látta rajtam, hogy Már nagyon rosszul vagyok, így szólt neki, hogy legalább vizsgáljon meg. A fájások percenként voltak, de Egy centit nem tágultam, ekkor betoltak. A babámon olyan hematómák lettek A késedelem majd hirtelen rángatás miatt, hogy 8 napig voltunk a korán.

2016. nov. 19. 05:15
 16/17 YinSu válasza:

Habár Georgievics szakmailag nagyon ott van, szó szerint kergetett a kórházi lét alatt a pénzért. Utalgatott, hogy ő nem mondhatja ki, hogy mennyi, úgyhogy nézzek utána neten, ott pedig 100e-től kezdődik a páciensei elmondása alapján. Persze nem adtam neki annyit.

Akit még megismertem, Zoboki dr. Fiatal (40 év körüli), de báratságos, többek elmondása szerint nagyon jó doki.

Mindkét szülésem idején több szobatársam is Emődinél szült, aki ott létem alatt 2 baba fejébe is belevágott császár során. Kapkod, durva, volt 'szerencsém' a vizsgálatához egy napos császáros sebbel, csillagokat láttam. Neki a nő és a baba csak egy darab hús. Csakis orvosi kutató szemmel néz, és félrehívja szülés előtt a nőket, és konkrétan megkéri az árát.

2016. nov. 19. 05:21
 17/17 anonim válasza:
Sziasztok! Hátha él meg a topic... Dr. Erdődi Zoltánról tudnátok valami infót? Rendel még ? Előjegyzéssel működik nála a rendelés ?
2019. máj. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!