18 hónaposnak mit adtok? Tápszert, tejitalt vagy tejet?
Este banános Milupa, 3-as.
Reggel tej vagy kakaó (dobozos tejből, már nem forralom).
1,5 éves kora óta tejet, általában házi tejet kap, azt ugye forralni kell, ha boltit veszünk csak is a 2,5%-ost(mikor milyen márka), az nem kell forralni, csak melegítem neki.
Előtte tejitalt kapott ebéd után Milupa Junior gyerekital 12hó+ vagy Banán ízű Milumil Junior gyerekital 12 hó+, estére Milumil Jó éjszakát! tápszert kapott.
A sima tejre váltás könnyen ment, szerencsére nem allergiás és szeret is a tejet.
1. vagyok
eleg draga havi szinten a tapszere a lanyomnak, de a tejtol gorcsol a hasa es nagyon hasmenese van....de ugy nagyon durvan
2szer probaltuk eddig es mindketszer nagyon sirt, gorcsolt a hasa es nagyon hasmenese lett tole.
1. alkalommal csak fott etelbe kapta es csak 2-3 kanallal 16 honaposan.
2. alkalommal a ferjem adott neki muzlit tejjel, akkor azt hittuk korhaz lesz a vege :(
vedono szerint ne adjak neki tejet es ennyi...nincs szuksege kivizsgalasra.
De azert ha legkozelebb Magyarorszagon leszunk elviszem egy allergiavizsgalatra, mert azert nyugtalanit a dolog.
Addig viszont marad a tapszer es nem is probalkozunk azzal, hogy tejet adjunk Neki.
1. vagyok
mi magunknak 3.6-os tejet veszunk mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!