1 éves babám születésnapjára szeretnék sütni glutén, -tej, tojásfehérje mentes tortát. Adnátok recepteket? Köszi!
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon jó ötletnek tartóm amit csináltál, letudnád írni nekem a receptet? Nem sokára egy éves lesz a kislányom és nem szeretném ha az anyukám lisztes vajas, csokoládés tortából enne. Megtiltani sem akarom a babának hogy beleturkáljon hisz az a nap róla szól :-)
(Alufóliával bélelted ki a formát?)
Köszönöm előre is.
2. vagyok: Megfőztem a rizst, fele rizstejben- fele vízben, pici nádcukorral (sima is jó) utána tettem pele gyümölcsöket (banánt, almát, barackot)
Folpackkal béleltem ki egy mély tálat, alulra és körbe banánkarikákat tettem, bele a rizst, és a tetejére is folpack. Tányér rá+nehezék. 1 napig állt a hűtőben.
Nagyon senki nem evett belőle, bár finom volt, de a kislányom szétnyomta a kezével. Iszonyúan élvezte. Még a pelenka alatt is találtam rizsszemeket. De ez a nap erről szólt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!