Egy 8 hónapos baba már miket csinál?
Én babám ül, mászik, feláll és bútoroknál lépeget.Az a legújabb, hogy fogja a széket, és tolja maga előtt, ő meg megy utána! :)
Hallgat a nevére.Érti már a "nem" szót is, csak nem akar rá hallgatni! :)
Pakol, kinyitja a szekrény ajtókat.
Ez nem tudom direkt van-e, de mondja, hogy mama.
Kb 10-15 percig eljátszik egymaga.
A pá-pá, és társai számomra még elég lehetetlennek tűnnek! :( Azt se tudom ilyet mikorra kell tudnia.. :/
Azt hiszem, hogy kb ennyi...
8hónapos lányom:
***** ez tegnap reggel készült.
ezen kívül pápázik, tapsizik, ismerkedik a formabedobóval, egyedül ül...
Kicsit rohan a hölgy. Nem unatkozom:D pláne ha a tesója is itthon van(27hónapos fiú)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
7 hónapos, de hátha ez is érdekel:
-csücsül egyedül
-könnyedén forog minden irányba, tehát hasra, hátra, oldalra, illetve hason kitámasztva magát körbe is :D, tehát képes "megfordulni"
-majdnem felül egyedül, kis segítség kell
-négykézláb áll, hintázik, néha "előreugrik", próbál mászni, és bosszantja, hogy még csak hátrafelé halad
-cumit helyesen beteszi a szájába
-ügyesen vesz el tárgyakat, átteszi egyik kezéből a másikba
-állva tartja magát egész sokáig, szinte egyedül áll, amikor fárad, rogyasztgat (ilyenkor természetesen abbahagyjuk, csak amíg ő szeretné és kényelmes neki, mert addig ugyebár lehet)
-mindent a szájába vesz "tanulmányozásra"
-prüccög és mindenféle érdekes dolgokat művel a szájával
-élvezettel gagyog, próbálja utánozni, ha mondjuk, hogy baba, anya, apa, néha elhagyja a száját egy-egy ápppá :)
-visszainteget általában
-mosolyog, nevet sokat, barátságos
-imád fürdeni, csapkodja a vizet a kezeivel
-kiveszi a kezemből a szívószálat, és ő is szeretne inni, ahogyan látja tőlem :)
Hirtelen ezek jutottak eszembe, bár biztos sok mindent kihagytam.
8 hónaposan a lánykám már ült,mászott, és a bútorok mellett kapaszkodva lépegetett.
Állandóan mosolygott,pápázott, tapsolt, minden érdekes volt,ami nem játék, pl: telefon, távirányító, fakanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!