Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » úgy látom ma éjjel nagy vihar...

úgy látom ma éjjel nagy vihar lesz legalább is nálunk. A babám 4 hós mi lesz ha félni fog? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még nem volt nagy vihar mióta megszületett, már most dörög az ég és fujj a szél apa pedig éjszakás, ketten vagyunk itthon :(
2009. ápr. 29. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ekkora baba még nem tudja, hogy a vihartól félni kell. Az időváltozás miatt igaz, nyugtalanabbul aludhat, de nem a félelem miatt. Ha te félsz, azt megérzi és a te idegességed valóban rá is átragadhat. Tehát te próbálj meg nyugodt lenni, akkor ő is az lesz.
2009. ápr. 29. 17:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezen én is töprengtem,mikor a kisfiam pici volt,mert én nagyon félek a vihartól,de képzeld,a legnagyobb durranásokra sem ébredt fel.Azóta sem.Ne aggódj,nem lesz semmi
2009. ápr. 29. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fel sem fog rá ébredni, de ha mégis, ott lesz neki az ANYUKÁJA! Biztosan sikerül megnyugtatnod:)Pl énekelj neki.

Az enyémek a szilveszteri petárdadurrogásokra sen édredtek fel (egyik 2 hós, másik 6 hós volt- pár év eltéréssel persze)

2009. ápr. 29. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Kapcsold be a tv-t,hogy ne hallja a dörgést.Én is ezt csináltam,még énekeltem is neki.Ha kell,menjen egész éjszaka a tv.
2009. ápr. 29. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem észre sem veszi. Én a szilveszteri hangzavar miatt aggódtam, de úgy átaludta mint a bunda. Pedig fülsüketítő volt. Mondjuk attól is függ, hogy hozzá van e szokva a zajokhoz. És te se félj, mert megérzi.
2009. ápr. 29. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi anyukák jobban félünk, mint a babák :-)))
2009. ápr. 29. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
nekünk se hallotta meg a szilvesztert
2009. ápr. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!