Mit "tud/tudott" a 11 hetes kisbabátok?
Nekem 10 hetes lesz pénteken a kislányom, nyújtogatja a nyelvét, vigyorog, eszi a kezét, még a hüvelyk ujját ugyan nem találta meg, így az egész kezét szeretné a szájába gyömöszölni, ha gügyögök neki, próbálja utánozni a szájával. Nekem még csak ezt mondja, hogy hmmmm, és mmmm. Hason nem szeret, így a kis fejét nekem is csak éppenhogy megtartja ha hasra fektetem, mert hamar nagy sírásba tör ki, így eléri azt, hogy felveszem, vagy megfordítom.
Szeritnem a babád normálisan fejlődik.
:-DD Jót mosolyogtam a 8 hetes babán, aki már hasról hátra fordul! Pár hét, és jöhet az ugrókötelezés! ;-)
Kislányom is 11 hetes. Ő most már nagyon szépen, teli szájjal mosolyog, hálás minden szóért. Próbálja az egész kezecskéjét a szájába gyömöszölni több-kevesebb sikerrel.
Néha sikerül becuppantani a hüvelyk ujját, és jókat cuppog vele! :-) Szeret kézben tartva nézelődni, stabilan forgatja a fejecskéjét. Hason nem szeret feküdni, ilyenkor kinyomja magát nézelődik egy kicsit és sírva fakad. Már lekötik egy időre a színes, mozgó kütyük. Hangokat ad ki, és rikkant néha egy nagy mosoly kíséretében! :-)
Ne aggódj, minden rendben van a Babáddal! Teljesen normálisan fejlődik, amúgy meg nincs 2 egyforma baba! Van aki ezt, an aki azt csinál előbb!
Én a mosolygás miatt aggódtam, mert már majdnem 2 hónapos volt, amire tudatosan visszamosolygott, de most már nagyon megy neki! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!