Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit "tud/tudott" a 11 hetes...

Mit "tud/tudott" a 11 hetes kisbabátok?

Figyelt kérdés
Mi még egyelőre ott tartunk hogy hason fekve pár pillanatig tudja megtartani a fejét és átfordítja, valamint gügyörészik (Pl. auga, gegő, enigő, eu, ló stb. mondogat), nézi a kezét és eszegeti. Normálisan feljődlik, vagy el van maradva?
2009. ápr. 29. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs elmaradva.Mi is kb ugyanennyit tudunk.
2009. ápr. 29. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezeket csinálta az enyém is, meg persze szélesen vigyorgott, kacagni csak 14 hetesen kezdett. Nincs elmaradva, szépen fejlődik.
2009. ápr. 29. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 10 hetes lesz pénteken a kislányom, nyújtogatja a nyelvét, vigyorog, eszi a kezét, még a hüvelyk ujját ugyan nem találta meg, így az egész kezét szeretné a szájába gyömöszölni, ha gügyögök neki, próbálja utánozni a szájával. Nekem még csak ezt mondja, hogy hmmmm, és mmmm. Hason nem szeret, így a kis fejét nekem is csak éppenhogy megtartja ha hasra fektetem, mert hamar nagy sírásba tör ki, így eléri azt, hogy felveszem, vagy megfordítom.

Szeritnem a babád normálisan fejlődik.

2009. ápr. 29. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
8 hetes a babank, hason fekve kitolja magat es nezelodik. A fejet forgatja, a hasarol a hatara fordul, imadja felhuzni magat ulesbe :) mosolyog, tomi a kis kezet a szajaba. probalja utanozni amit mondok...nyitogatja a szajat, es ha valami nagyon tetszik neki akkor nagyokat sikongat es fulig er a szaja....amugy szerintem minden baba mas
2009. ápr. 29. 18:55
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
kedves utolsó hozzá szóló! neked szuper gyereked van, 8 hetesen hasról hátra fordul? ez egy kicsit túlzás szerintem.......:)
2009. ápr. 29. 20:16
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Biztos, hogy 8 hetes?
2009. ápr. 29. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

:-DD Jót mosolyogtam a 8 hetes babán, aki már hasról hátra fordul! Pár hét, és jöhet az ugrókötelezés! ;-)

Kislányom is 11 hetes. Ő most már nagyon szépen, teli szájjal mosolyog, hálás minden szóért. Próbálja az egész kezecskéjét a szájába gyömöszölni több-kevesebb sikerrel.

Néha sikerül becuppantani a hüvelyk ujját, és jókat cuppog vele! :-) Szeret kézben tartva nézelődni, stabilan forgatja a fejecskéjét. Hason nem szeret feküdni, ilyenkor kinyomja magát nézelődik egy kicsit és sírva fakad. Már lekötik egy időre a színes, mozgó kütyük. Hangokat ad ki, és rikkant néha egy nagy mosoly kíséretében! :-)

Ne aggódj, minden rendben van a Babáddal! Teljesen normálisan fejlődik, amúgy meg nincs 2 egyforma baba! Van aki ezt, an aki azt csinál előbb!

Én a mosolygás miatt aggódtam, mert már majdnem 2 hónapos volt, amire tudatosan visszamosolygott, de most már nagyon megy neki! :-)

2009. ápr. 29. 23:47
 8/12 anonim ***** válasza:
38%
nem tudom mi bajotok azzal hogy a babam megfordul magatol...es igen biztos hogy 8 hetes. amugy 3 hetesen megfordult...
2009. ápr. 30. 20:25
 9/12 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 30. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
jaaa hogy máááár 3 hetesen is gratulálok!!!!!!
2009. máj. 1. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!