Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mas baba sem sirt mikor...

Mas baba sem sirt mikor oltast kapott?

Figyelt kérdés
mi most kaptuk be a hat honapos oltast sott mind a ket popsiaba kapott es nem sirt egyaltalan.en orulok neki,de anyosom megijesztett hogy lehet hogy nem erez.de szerintem ez marhasag egyszeruen nem sirt es kesz.egy oltasnal sem sirt miota meg van.7 honapos kislany anyukaja
2009. ápr. 29. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

azta de irigyellek!!!

A fiam fuldokolva ordít. hétfőn kap 2t megint, már most görcsben áll a gyomrom tőle és puhítom minden nap:))

2009. ápr. 29. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen láttam már babát aki nem sirt.
2009. ápr. 29. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kisfiam se sírt eddig még egyik oltásnál se:) de ha valamijét beüti vagy ilyesmi szirénázik egyből szóval nem hiszem h ne érezne:)

Örülj neki te is, más babák nagyon ki vannak akadva már az orvosi rendelőtől is, pláne a 15 hós meg 18 hós oltás környékén.

2009. ápr. 29. 14:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom sem sírt, egyetlen oltásnál sem.

Most lesz 3,5 éves, 1 hete kapott fülbevalót. Megmondtam neki, hogy kicsit fájni fog, amikor belövik, de ő szerette volna a kis ékszert.

Amikor belőtték az elsőt, azt mondta: Jujj, ez fájt! - de nem sírt, és a második után sem. Rettentő büszke volt, és fel sem vette.

De ha rohan, és elesik sem sír mindig. Ettől eltekintve vannak olyan balesetei, amikor igazán tud sírni, olyan szívbemarkolóan.

Szóval nyugi! Üdv!

2009. ápr. 29. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányom a négyhónapos oltásnál meg se nyikkant,elötte és utána sem volt gond az oltásokkal,10 másodperces sirás aztán minden rendben volt.Az orvosi rendelőben vagányul rohangál,úgylátszik semmi rossz emlék nem maradt benne.De gondolom sok múlik a dokin,hogy adja be neki a szurit.
2009. ápr. 29. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyent nekem is mondtak. Az én fiam sem sírt az oltásoknál, sőt ha beveri a fejét,kezét,lábát,akármilyét szintén nem sír. Erre mondta anyukám, hogy lehet, hogy nem érez. Viszont, ha csikizem látszik, hogy érzékeny, úgyhogy erről szerintem szó sincs.
2009. ápr. 29. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:
hat teljes erobol szokta rugdosni ami a laba ele kerul a kisagyat mar teljesen szetrugdosta es egyaltalan nem is erdekli nem faj neki,(hat nekem mar le tort a volna a labam) de ha csikizem akkor kacag. akkor remelem nincs semmi baja . minden jot mindenkinek es jo babazast es a siros babanak szoritok .
2009. ápr. 29. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
köszi szépen, hétfő 2óra:)))
2009. ápr. 29. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:
ok :)))
2009. ápr. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!