Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babámnak váltogathat...

5 hónapos babámnak váltogathatom a pépeket és most kezdte a gyümölcsök kóstolgatását is, adhatok neki olyan bébiételt amiben kettőféle gyümölcs van?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 12:03
 1/7 A kérdező kommentje:

Gondolok itt a jó éjt pépre és van itthon a Ha-pépünk is.

eddig almát és sütőtököt evett, most a férjem őszibarack,marakuja bébiételt hozott haza. meg alma, barack. ezeket adhatom neki?

2009. ápr. 29. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Adhatsz olyat, amiben kettőféle gyümölcs van, de arra figyelj, hogy mindig csak az egyik legyen új neki. Így, ha allergiás reakció lép fel, tudni fogjátok, hogy melyik gyümölcs okozta. Ezért szokták többek között azt javasolni, hogy egyesével vezessék be a gyümölcsöket a babának.
2009. ápr. 29. 12:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! az a baj, nem kapott a férjem csak őszibarackot......... hanem amiben az is benne van és + még más is. mondjuk az almásat akkor eheti. attól nem volt semmi baja!!
2009. ápr. 29. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Vigyázz avval ha üveges Jó éjt péped/Hipp/ van mert abban van glutén!Főleg a Mülleres bébiételekben!
2009. ápr. 29. 12:25
 5/7 A kérdező kommentje:
a jó éjtre rá van írva, Glutén mentes!!!
2009. ápr. 29. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Na hát akkor először mehet az alma-őszibarack, utána meg jöhet az őszibarack-maracuja pl. Meg lehet oldani. Tudom, hogy nehéz csak őszibarackosat kapni, én is nehezen jutottam anno hozzá.
2009. ápr. 29. 12:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. ápr. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!