3-4 hónapos babátok napirendje hogy alakul? Mennyit sír és mikor?
Első vagyok
A nagyobbiknál is én voltam az anyuka, tehát nagyjából ugyanígy csináltam mindent. Mégis, mindegy volt mikor fürdik, mikor alszik el este, kelt 2kor, 4kor, 5kor...
A pici meg alszik. 7 kor, 7 után fürcsi, mire végzünk a szopival,. kajával, és elalszik, 9 óra van.
Másodiknak: nálunk is megy a tv, alszik is mellette. Na de a tesó mellett.... Nem lehet! Mire elaludna, elrikkantja magát, vagy bekapcsolja a szirénázó helikoptert...
még mindig első vagyok:
abszolút nem törekszem arra, hogy mindig 2kor, 5kor egyen. Amikor kel, ahhoz alkalmazkodunk(mértékkel). Az esti fürdés a fix, 7 és fél 8 közt. De ha épp 4 kor kéne enni, de akkor épp mennünk kell a nagyobbikkal valahova, akkor előfordul, hogy próbálkozom neki eltolni, vagy épp sír egy picit.
Elsővagyok:
Ismerős :)Az enyém is pontosan 4,5 éves. Szerintem még elfelejtik, megfeledkeznek magukról játék közben, aztán jön a kurjongatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!