Milyen babakocsit ajánlanátok egy még ülni nem tudó fél évesnek a közelgő hideg időkre?
Fél éves múlt a fiam, és használtan vettük neki a babakocsit egy baráti pártól, ahol (az anyuka elmondása szerint) a kisfiú csak nagyon keveset használta, mert nem maradt meg benne. Nem is láttunk rajta semmit sem, nem voltak kopottak a kerekei, nagyon jó állapotú volt a babakocsi. Lényegében most is az, eltekintve attól, hogy valamelyik nap az egyik kereke kiesett, meglepődtem, de jó, visszatettük. Aztán fokozatosan úgy elkopott a fék, hogy lépten-nyomom akad és kattog, így elég nehéz feladat a kátyúkkal teli járdán tolni a gyereket, mert folyton leakad és megállunk. Van ezermester a családban, de még ő is azt mondta, hogy ezzel nem tud mit csinálni, sajnos szegecselve van a fék és nem csavarozva, kiékelni nem lehet, mert akkor nem tudom használni, és nekem fontos lenne, szóval úgy tűnik nem maradt más hátra, mint újat venni. Pedig gondolkoztam rajta, hogy levágatom a fékeket, de hát vannak emelkedők, ahol nekem muszáj használnom, ha megállunk.
Abban kérnék segítséget, hogy milyen babakocsit vegyünk neki most, főleg a tél közeledte miatt kérdés ez, amiben nem fog fázni. Néztem a Bippa Kft. oldalán, már tök jó kocsik vannak 15-25 ezerért, de nem tudom, hogy pl. milyen vastagok a huzatai, vagy jó lesz-e neki, mert még nem tud ülni, csak a második fokozatba van döntve neki a kocsi (öt fokozatú). Ezek nyilván már nem újszülött kortól használatos mózes fekvőfelületű kocsik, de azt már nem is akarok venni, viszont a csak sportbabakocsit még korainak tartom. Szerintetek milyet válasszunk?
mi ezt vettük a fél évesemnek, aki még nem ült. imádjuk!
az újszülött mózese nagyon kicsi, anélkül vedd.
a babakocsi nagyon kényelmes, tágas, majdnem vízszintesig dönthető, 3 fokozata van. nagyon kényelmes tolni is, még apának is, 1 kézzel is irányítható, nagyon jól megy hóban, göröngyös úton is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!