Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha háziorvost szeretnék...

Ha háziorvost szeretnék váltani, mi a menete?

Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi,hogy muszáj személyesen bemennem,és kikérni a fiam papirjait,vagy ahová át szeretném vinni,majd ott átkérik?És ha csak személyesen kérhetem ki,akkor csak a szülő kérheti ki,vagy esetleg nagyszülő is?
2011. okt. 4. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi elmentünk ahhoz az orvoshoz, akihez átszerettünk volna menni (persze előtte telefonon beszéltem vele, hogy egyáltalán átvesz-e minket) utána Ő intézett mindent (Ő kérte át a kisfiam papírjait) többet nem kellett találkoznom az előző dokival.
2011. okt. 4. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
nem muszáj :) az új doki elintézi, ha jó fej. Csak az új orvoshoz kell bemenni,hogy vállal-e (nálunk így volt)
2011. okt. 4. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm nektek.Természetesen az új dokival előtte beszélek,nem csak beállitok átveszi-e :) De akkor megnyugodtam hogy nem kell személyesen a még mostanihoz menni,mert nem is tudom mit mondanék,miért viszem máshoz a gyereket,veszekedni meg nem szeretnék.
2011. okt. 4. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:
és még egy kérdésem lenne,hogy ha átviszem máshoz,akkor a védőnőnk marad aki itt van(mert ugye van hogy le kell vinni méretkezni..stb),vagy az újhoz kell vinnem utána?
2011. okt. 4. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én úgy tudom, hogy védőnőt NEM lehet váltani. Nekünk maradt a régi (azzal mondjuk nem volt bajom).
2011. okt. 4. 11:11
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem sincs szerencsére,éppen ezért kérdeztem,mert azt szeretném ha a régi maradna,csak ciki lesz ha megyünk a védőnőhöz,mert egy helyen van ugye a dokival,és ha összetalálkozunk....
2011. okt. 4. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én is belefutottam már egyszer-kétszer a régi dokiba. Megkérdezte, hogy hogy vagyunk, mondtam, hogy köszönjük szépen jól. Ennyi. Kicsit kellemetlen volt, de szerencsére nem kérdezett semmit. Jobban járt így :DDDD

2011. okt. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!