11:47-es vagyok, nekünk pont, hogy a pamperstől volt állandóan piros a hasa és a popsija a fiamnak. Rájöttem, hogy az aloe géltől van, amit beleraknak. Persze, nem mindegyik baba ennyire érzékeny ezekre a dolgokra.
2011. okt. 4. 15:00
12/21 anonim válasza:
14hónapos lányom van. Pampers Activ Babyt használunk. Kb.5-6db fogy naponta. Minden hónap elején 2csomag 84db-s pelust veszünk.
2011. okt. 4. 15:24
13/21 anonim válasza:
Mindegyik gyerekkel az elejétől a végéig Babylove. Nekünk bevált.Újszülöttnél biztos volt napi 6-8, néha több is.
Úgy egy évesen szerintem napi 4, másfél évesen napi 3.
Kisebbikem most két éves, neki csak alváshoz kell, így napi 2 fogy, de néha már száraz a délutáni is, akkor napi 1.
2011. okt. 6. 16:43
14/21 anonim válasza:
Libero 4-es comfort baby-t, születése óta libero-t, most 8,5 hónapos és ez a legjobb. Kaptam ajándékba Pamperst, de mindig átázott, nedves volt még a ruhája is. Nem kifolyt a szélén, hanem az anyag átengedte a pisit. Libero-val gyűjtöttem pontokat és már van egy mondókáskönyve lányomnak. Olcsóbbakat nem próbáltunk, ezt megbeszéltük, hogy ezen nem spórolunk, egy csomó felesleges gondtól így megkíméljük magunkat.
2011. okt. 6. 16:53
15/21 anonim válasza:
8 hetes babának napi 5-7, a márkáját nem tudom 26-28 Ft/db
2011. okt. 6. 17:22
16/21 anonim válasza:
Libero vagy Babylove. A Pampers nekem nem jött be, a legnagyobb csalódásom a jó drága premium care volt, mert szétázott benne a baba bőre, a többi jobban beszívta a pisit. Babylove-ot az ára miatt próbáltam ki és meggyőzött, bár a Libero kialakítása jobban tetszik. Huggies sem rossz, de ahogy már írta valaki, nem a hosszúkás és karcsú babáknak való. Kakitól függően 5-8 db fogy naponta.
2011. okt. 6. 18:43
17/21 anonim válasza:
A fiam 29 hónapos és még pelenkázunk sajnos:(
4-5 pelus fogy naponta.A pampers aktiv babyt használjuk,és mostmár bugyipelusokat pampers,libero mikor mi.
Tudja már,hogy a wcbe kell pisilni és sokszor volt már bugyiba de sajnos amikor belepisil a bugyiba utána követeli a pelust,sőt a bugyipelust fel is tudja húzni magára.Nem igazán tudom,hogy lesz így szobatiszta,de nagyon úgy tűnik,hogy még nincs teljesen megérve rá.
Pl tegnap mikor a délutáni alvásból felkelt kimászott az ágyból és rögtön ment a wcre hogy pisilni kell.És szépen pisilt a wcbe.De ez jobb esetben 3-4 naponta egyszer fordul elő.
2011. okt. 6. 20:40
18/21 anonim válasza:
Szia!
Pampers Premium Care-t használunk kb. 5-6db egy nap! 8 hónapos kislányom van! Rengeteg pisit fel tud szívni és szereti a manóm popsija is!
2011. okt. 6. 21:10
19/21 anonim válasza:
11 hónapos, Pampers sleep-et használunk, és kb. napi 6-ot, persze ez a mennyiség változó!
2011. okt. 6. 22:44
20/21 anonim válasza:
Pampers Active Baby minden méretben - nekünk ez jött be leginkább. napi 4-5 pelus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!