Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet montázst csinálni?

Hogyan lehet montázst csinálni?

Figyelt kérdés

Fiam 1 éves szülinapjára szeretnék, de nem tudom, hol tudok ilyet csinálni. Nagyszülőknek küldeném el, mert messze laknak, s nem biztos, hogy pont aznap el tudnak jönni!

Köszönöm!

2011. okt. 3. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Lefotózod a bulit, kinyomtatod és beragasztod egy pár oldalas albumba.

Vagy a DM-nek is van CEWE fotókönyv nevű szolgáltatása, amihez egy egyszerű szoftert is lehet letölteni. Nézd meg a honlapjukat (google).

Vagy a fotókat elküldöd (email, CD, pendrive) egy grafikusnak vagy egy nyomdának vagy besétálsz egy fotós boltba, és akkor összerakják neked gépen.

2011. okt. 3. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
töltsd le a picasat
2011. okt. 3. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Én Photoshoppal csinálom.

Ha nem értesz a képszerkesztő programokhoz, akkor csináld azt a mit az első írt.

2011. okt. 3. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A Rossmannak van a CEWE fotókönyv készítője. Nagyon jó, már készítettem így nagymamának fotóalbumot, nagy sikere volt.
2011. okt. 3. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

innen le tudsz tölteni egy programot, nekem nagyon tetszett :) Bármilyen formájú kollázst tudsz csinálni.

Jaa, bocs most látom montázst keresel...

akkor ezt nézd meg: [link] ez is érdekes :)

Remélem segítettem.

2011. okt. 3. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!