Ma kapta kislányom a 2hós oltást eddig minden rendben volt nem lázas nem engedi a borogatást. Nagyon fájdalmasan sír nem tudom mi baja?
Szerintem nem lehet az oltástól, ha csak nem piros nagyon a szuri helye..valami másra tippelek, nem álmos, éhes??
Ne aggódj, próbáld megnyugtatni, lehet, hogy kiemrítő napja volt a szuri miatt. :)
4 hós kislány anyukája
csak az lesz az, fáradság..lehet picit be is gyulladt a szuri helye. Egy jó kis nyugtató fürcsi, ha szeret fürödni, jót tehet, megnyugszik, és el is alszik. nekünk már nem egyszer bevált..:)
előző voltam megint
Mi a 4 hós után jártunk így.
Nagyon sírt, fájdalmasan. Sehogy sem tudtam megnyugtatni, végül felhívtam a gy.orvosunkat, aki azt mondta, h nem baj, ha nincs láza (csak nagyon enyhe hőemelkedése volt), adjak neki fél Germicid kúpot, mert nyugtató hatása is van. Ha 3/4 óra múlva nem alszik, vigyem be hozzá, ha nem tudom, kijön és megnézi.
Beadtam, 3/4 óra múlva aludt.
Másnap még picit nyűgös volt, aztán mintha elfújták volna, minden a régi volt.
Ha felébred és megint nagyon sír, próbálj neki adni egy felet!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!