Hagytátok magára a babátokat, mikor elaludt 5-10 percre, míg átszaladtatok a szomszéd boltba?
Egy állásinterjú nem 5 perc...
Szerintem attól függ, hol laksz. Én falun élek, a kisbolt tőlünk a harmadik ház, nem kell átmennem az úttesten. Volt már olyan, hogy reggel ha még aludt a fiam a rácsos ágyban, átszaladtan a boltba friss zsemléért, vagy tejért.
nekem lent van a közért, de sosem mentem szaladtam le úgy hogy őt egyedül hagytam volna. ha valaki még otthon volt az más.
az én kisfiam sokszor van-volt, hogy elalvás után vagy közben többször megébredt sírt és kis simi után visszaaludt.
én nem a parázás miatt nem mentem le, hanem elvből... nem akartam magára hagyni.
de ettől függetlenül igaza van azoknak is, akik lemennek a közértbe ha ott van közelben.
kérdés, hogy aztán mennyit bír az ember háta (lelkiismerete) ha mégis történik valami.
vagy pl. pont sokan vannak előtted a boltban és az öt percből 15 lesz, és a babád felébred és sír, és te sehol sem vagy... stb...
Hát én nem csinálok ilyet,egy gyereket nem hagyok egyedül a házban,(max a kertbe megyek ki) főleg nem egy csecsemőt..szeirntem ez nem túlaggódás.
Jöhet a lepontozás,de személyes véleményem,hogy felelőtlenség úgy vásárolgatni,hogy a gyerek meg egyedül van otthon,ha 5 perc,ha nem..
Ne keverjük már össze azt, hogy valaki ráhajt a gyerekére, meg azt, hogy amíg alszik pár percre elmennek a boltba...
Azért egy ilyen gázolásnál igencsak súlyos mulasztások történtek.
nekünk a lépcsőházban van alul a bolt..soha nem mennék le úgy,hogy egyedül hagyom....a lifttel is lehet tényleg bármi...És amúgy sem..nincs az az indok ami fontosabb! semmilyen okból nem hagynám egyedül a hülye főzés pedig megvár...ha felkel vele lemegyek és megcsinálom az ebédet semmi nem múlik 1-2 órán!ha meg nem hagy utána főzni akkor nem lesz kaja és ennyi...max a szemetet megyek kivinni a szemétledobóba de akkor is kulcsot mindig viszek pedig elfordítható a kilincsünk...
szerintem ez nem túlaggódás hanem ez a normális hozzáállás!!!!
miért felelőtlen az aki kimegy az udvarra kiteregetni még a gyerek alszik? ott hagyja a gyereket 5 percre de nem felelőtlen
és képzeljétek én nem csak 5 percre hagyom magára hanem 20-30 percekre is, igaz nem megyek ki a házból de nem ülök felette és nézem ahogy alszik, hanem épp a ház másik felében takarítok vagy főzök, ráadásul nekem a nagy wc-zés se megy könnyen és 10 percet vagy még többet is ott tartózkodom.
Kedves utolsó!
Nyilván mi akik úgy vélekedtünk, hogy nem hagyjuk magára a gyereket, sem ülünk mellette, amíg alszik, játszik..stb. Arról volt szó, hogy elhagyod, házat, lakást...kimész közterületre és pl. elmész boltba. Amúgy tényleg mindenkinek saját döntése, hogy meddig megy el, én továbbra sem hagynám itt úgy, hogy elmegyek boltba, vagy valahova :), de hát ugye különbözőek vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!