Érdemes már most megvenni egy 2hetes babának a téli overált? Ha igen, hány mérettel nagyobbat?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 09:30
11/13 A kérdező kommentje:
Kaptam a barátnőmtől egy 80-asat,de az is óriási lesz még,szerintem.
2011. szept. 29. 10:45
12/13 anonim válasza:
Nekem szeptember 25-n született tavaly a fiam, 3550 grammal és 55 centivel. Én a C&A-ban vettem neki egy 62-es overált. Simán kihordtuk. 68-asból már átmeneti kellett. Mondjuk ez márka függő is. A C&A-sok szerintem mindig egy mérettel nagyobbnak felelnek meg. Nagyon miért kell aláöltöztetni? Én egy body-t, rugit és max. még egy kardigánt adtam alá. Jól betakartam és adtam rá a babakocsi lábzsákját. Nem fázott meg.
13/13 anonim válasza:
Igen, így biztos, hogy óriási lesz. Lehet, hogy 62 jó lesz neki, de az is lehet, hogy most megindul majd a növekedése. 68-nál mindenesetre valószínűleg nem kell nagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!