Mennyi idős korában, tapsolt-, intett pá-pát-t, adott puszit a babád?
Figyelt kérdés
Na nem cuppanós puszira gondolok,hanem a kis "kezdetlegesre'!Tudjátok mire gondolok!Szóval,nagyjából mikor kezdik ezeket a cseppségek?2011. szept. 28. 23:20
11/15 anonim válasza:
Ezzel nem lehet elkésni:))Minden baba külön egyéniség, máskor érnek meg bizonyos dolgokra.Nincs kőbe vésve, hogy ezeket mikor "kell" csinálniuk.
12/15 anonim válasza:
tapsolni csak 11honaposan, puszit ,,adni,, szintén, és pápázni 9honaposan. 1éves mult, de még mindig nem ad rendesen puszit, csak cuppog :)
13/15 anonim válasza:
Tapsolni 8,5 hósan, puszit adni -szintén arcnyalogatás- kb. 10-11 hósan, integetni 13,5 hósan, de ezt nagyon ritkán csinálja. Most 15 hónapos a kislányom.
14/15 anonim válasza:
Az én kislányom lassan 1 évesen az egész napot "átintegeti", de szó szerint, séta közben mindenkinek integet, meg mosolyog, meg puszit küld. Amint meglát valakit, integet... DE nem hajlandó mászni, csak menni akar. Tapsolni nem tapsol, hiába látja tőlünk. Innen is látszik, mennyire mások ezek a kis pindurok:)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is a válaszokat!Majd,fog mászni,biztosan 'ezer más,dolga' is van mint a mászás!:)Én sem másztam,semmi bajom!Kitűnő tanuló voltam,mindig is.Szóval...
2011. szept. 29. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!