Mit tennétek, ha értesítenének róla, hogy újszülöttként 4 éve örökbefogadott gyermeketeknek vér szerinti testvére született és felajánlanák, hogy ha szeretnétek örökbe fogadhatjátok, kevés időtök lenne a döntésre?
Olyan irreálisnak tűnik az egész,olyan álomszerűnek,csodák pedig léteznek !
Sosem hittem,hogy egyszer kétgyermekes család leszünk!
De jó, de jó, de jó!!! :-)
Mindenképpen vállalnám én is!
Csatlakozom a korábbiakhoz: sosem fogjátok megbánni, ez egy nagyszerű lehetőség, ne szalasszátok el.
Sok boldogságot nektek! :-)
Én nem gondolkoznék egy percig sem!!!! És a férjem is tuti, hogy 2 másodpercen belül rábólintana :)
HAJRÁ!!!!!!
Anyukám egyik munkatársa így lett 4 gyermekes szülő, egymás után jöttek a testvérek! :-)
És igen, én is örökbe fogadnám. (Pontosabban még lehetséges, hogy mi is előtte állunk, tehát mi mindenképpen igennel döntenénk ebben a helyzetben.)
Gondolj bele, mit válaszolnál a gyermekednek, ha megkérdezi egyszer, hogy vajon van-e testvére? "Igen, de őt nem fogadtuk örökbe..."
Egyértelmű: örökbefogadnám, bármi áron :)
Nanáááá :) jöjjön az a másik picibaba is:)
mit érdekel a munka mikor a világ legboldogabb érzését újra átélheti az ember. nosza rajta
nagyon jó egészséget kívánok nektek. írd már meg hogyan alakul akkor a dolgotok? (bár gondolom ez már nem kérdés. szerintem már ti is tudjátok)
Igen!Igen!Igen!
Haza kell vinni a második "drága kincset" is!!!!!
Visszakaptok tőle mindent 1000,amiről most esetleg lemondotok!Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!