Monapel külsőt lehet használni textilpelussal?
Ezt a fajtát: [link]
néztem ki, de textilpelusaink vannak, nem vennék monapel belsőt, ha nem muszáj. Szerintetek lehet, hogy textilpelust hajtogatok majd ebbe a külsőbe? Van valakinek ilyennel tapasztalata?
szia!
ebbe belehajtogatni nem tudsz. az a zsebes pelenka, amibe bele tudod hajtani a textilpelust vagy a betétet. a zsebes pl ilyen:
itt jól látod, hogy a két réteg között van hely, ahová be tudod csúsztatni (gyömöszölni) a betétet/pelust.
viszont ha egyéb úton rögzíted valahogy a gyerekre a textilpelust (nem tudom régen hogyan csinálták, én biztosítótűvel nem próbálkoznék. azt hiszem van erre való kapocs, de nem tudom, mi a neve...), akkor már elég rá ez a külső, amit néztél. viszont lehet, hogy a pelusba, ha már nagyobb lesz, kell extra nedvszívó betét vagy akár 2 pelus,mert a monapel belsők jóval több nedvességet bírnak felvenni, mint egy textilpelus.
amíg újszülött a babád, nem hinném, hogy gond lenne emiatt.
remélem érthető voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!