Alvás előtt 1 órát ordít a fiam, dobálja, marja magát! Mi lehet a baj? Már kb. két hete ez megy, minden nap rosszabb.
Szió!
Nem tudom, hogy nálatok is ez-e a baj, de velem a következő történt. A napközbeni alvások és az esti is nyűgösen ment, ugyanúgy mint nálatok, semmi sem használt. Ekkor azt találtam ki, hogy megpróbálok egy alvást kihagyni napközben, hátha javul a helyzet. Képzeld!!! Bejött. Az első pár napban a kimaradt alvás idejekor kicsi nyűgösebb volt, de az elalvással nem volt gond. Miután beállt, már minden jól ment és nem volt hiszti.
Remélem, tudtam segíteni.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy semmit sem rontottál el, csak a babád igényei változnak, hiszen mostmár nyitottabb a világra és minden jobban érdekli, mint az alvás. Talán fél, hogy lemarad valamiről alvás közben. :))))
Eddig hogyan zajlott az elalvás? Egyedül aludt el vagy ringattad? Nem változott meg valami, amitől kizökkenhetett? Nem állt fel, nem kezdett el mászni? Nem jön a foga? Nem kezdődött el nála a szeparációs félelem?
Gondold végig, hogy mi változott meg, ami ezt okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!