Mit tegyek? Két hete náthás a Pici. Először a torka volt piros, és hőemelkedése volt, ez elmúlt, aztán náthás lett, de hiába csöppentek neki Sterimar-ral, nem tudom leszívni az orrszívóval.
Figyelt kérdés
Viszont nagyon szütyörög, gondolom valahol feljebb tele lehet neki. És ezóta horkol is alvás közben.Mit csináljak? 1 éves.2009. ápr. 26. 19:51
1/3 anonim válasza:
a szomszéd kisfiúnak is ez van, neki az orrmandulája mögé van berakódva a cucc, nagyon mélyre kell lenyúlni neki, h kijöjjön, de az anyukája szerint így rengeteget kiszívott már. vmi bacija volt, de már allergia gyanokszik a doki. bár most a fiam is szürcsög 2 napja, szóval tényleg lehet allergia.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én babyluuf-al szoktam bekenni a babánk hátát, nagyon jó!!!!! És van még egy homeos orspray-nk is Euphorbium. Ez a kettő nagyon sokat segített nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!