Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen fajta rugikat árulnak...

Ilyen fajta rugikat árulnak még valahol boltokban is, alig tudok beszerezni?

Figyelt kérdés

Minden féle farmer nadrágokat meg egyéb nem praktikus darabokat lehet kapni, de ilyen használható darabot sehol nem találok.

Vannak lábfejesek, de azoknak meg el van szabva a lábfeje, bele sem fér a baba lába.

Ötlet?

2011. szept. 26. 00:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az elefáni babadiszkontba is van, de csak 74-es méretig, 3500 ft körül van az ára.
2011. szept. 26. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

Nálunk rengeteg ilyen van, 56-től egészen 86-ig. Szinte csak ilyen létezik, de én jobban szeretem a lábfejeset, mert igazából nem tudom mit adjak a 2 hónapos lánykám lábfejecskéjére. Az áruk 1290-2290 között mozog.

2011. szept. 26. 11:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Igazából nem bánom,ha nincs lábfeje, mert nekem ennél már nagyobb kéne. Jó zoknival is.

Nagyon szeretem, mert nem lóg ki a lányom dereka belőle, és most hogy jön a hűvös ez jól jönne.

Pest megyében lakom. Akkor még körül nézek, ott ahol mondtátok.

Ui: szerintem a moderátorok piszkáltak bele a válaszokba - megjegyyzem nem is bánom hoyg kivették az első választ. :-) Bár én nem veszem fel az ilyen piszkálódásokat, mert akkor már rég nem lennék itt, annyi ilyen van mostansság...

Köszi még 1x.

2011. szept. 26. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Látjátok! Azt a válaszomat is kivették,ahol jeleztem,hogy törölték a válaszokat! :)))
2011. szept. 26. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!